tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κόντρα στον Δούκα το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» ο Δούκας θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Ζαφειράκη Νάουσας. Οι δύο ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα (16 βαθμούς) και πλέον διεκδικούν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη φετινή Handball Premier.

Ο περιφερειακός του Ζαφειράκης Διογένης Αποστολίδης μιλώντας για το ματς σημείωσε: "Είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν έχουν πετύχει εύκολα πλέον την παραμονή τους και κοιτάνε πιο ψηλά. Ο Δούκας έχει σαφώς το προβάδισμα λόγω έδρας και κινήτρου, όμως η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ ότι θα είναι ένα παιχνίδι υψηλού ρυθμού και εναλλαγών.

Από την πλευρά του Δούκα, ο Λευτέρης Παγιάτης υπογράμμισε: «Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση στην έδρα του Διομήδη. Αναλύσαμε τα λάθη μας και έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με αντίπαλο το Ζαφειρακη Νάουσας .Μια ομάδα που το τελευταίο καιρό έχει πάρει σημαντικά αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες πριν την διακοπή του πρωταθλήματός».

ΑΣΕ Δούκα – Ζαφειράκης Νάουσας
Γυμναστήριο: ΟΑΚΑ
Ώρα: 17.00
Διαιτητές: Μερτινιάν - Τόλιος
Μετάδοση: https://www.youtube.com/@asedoukas


https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69