tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Αερωπό το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Το Σάββατο, η ομάδα η ομάδα του Ζαφειράκη θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας τον Αερωπό Έδεσσας, για την πρεμιέρα της Handball Premier. Αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, βάσει της δυναμικής των δύο ομάδων και σε συνδυασμό με το ότι θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς, ο Ζαφειράκης χρειάζεται όλο το κόσμο της Νάουσας στο πλευρό του.

Την περασμένη εβδομάδα η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του Ζαφειράκη στο 2ο φιλικό τουρνουά χάντμπολ που διοργανώθηκε από το σύλλογο του Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του ιστορικού στελέχους του ¨Φοίβου” Αθανάσιου Καρακεχαγιά.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν, στα πλαίσια του τουρνουά, η ομάδα του Ζαφειράκη έδειξε καλά δείγματα, συνεχίζοντας την καλή εικόνα που είχε στα 4 νικηφόρα φιλικά παιχνίδια που είχε δώσει το περασμένο διάστημα στη Νάουσα και σε άλλες γειτονικές πόλεις.

Ο προπονητής της ομάδας Δεληγιάννης Κώστας θα έχει στη διάθεση του όλο το αθλητικό του σύνολο, καθώς η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Νάουσας είναι η μοναδική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος που αγωνίζεται χωρίς αλλοδαπούς αθλητές. Παρά τη σημαντική συνεισφορά των ξένων αθλητών τα περασμένα 3 έτη, φέτος γίνεται προσπάθεια να δοθεί βαρύτητα σε Έλληνες νεαρούς αθλητές από τη Νάουσα, αλλά και από γειτονικές ομάδες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69