tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο ο Ζαφειράκης

Την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας ΑΕΚ θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 4μμ στη Νάουσα ο Ζαφειράκης. Οι Ναουσαίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα απέναντι στην διεκδικήτρια του τίτλου Ένωση, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκες και καλή ψυχολογία την κανονική περίοδο ενόψει των πλέι οφ.

ΔΑΚ Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΑΕΚ (Θεοδοσίου- Παπούλιας, Σίσκου)

https://www.youtube.com/watch?v=yL_OL9gZVZI

Τα άλλα ματς του Σαββάτου

ΚΓ Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος - Δράμα (Τόλιος- Φωκίτης, Μίγκας)

https://www.youtube.com/watch?v=ZXLCIydCvaA

Σερί 5 σερί νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο «τρέχει» η Δράμα που θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο στην Κυψέλη με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ, καθώς βρίσκονται στην 5η θέση ισόβαθμοί (24 π.) με τον Δούκα, ενώ στην 3η θέση με 25π. βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη πλευρά ο ουραγός Πανελλήνιος μην έχοντας ελπίδες για την παραμονή, θα προσπαθήσει στις τελευταίες αγωνιστικές να διασκεδάσει τις εντυπώσεις παίζοντας ελεύθερα και προετοιμάζοντας ουσιαστικά τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν στην Α2 Ανδρών.

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας - ΠΑΟΚ (Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν, Δελόγλου)

Με έναν εξαιρετικό β’ γύρο έως τώρα (6 νίκες- 1 ήττα) ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να ανέβει στην 3η θέση της Handball Premier και φυσικά δεν θέλει απώλειες κόντρα σε Αερωπό και Πυλαία (εντός), γνωρίζοντας ότι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα πρέπει να δώσει δύο δύσκολες μάχες με Διομήδη (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός), οι οποίες θα κρίνουν τη θέση του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ενόψει πλέι οφ.

Ο Αερωπός Έδεσσας βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται οπωσδήποτε ένα μεγάλο αποτέλεσμα (εκτός από την εντός έδρας νίκη με το Κιλκίς) για να μείνει στην κατηγορία θα ψάξει να το βρει αύριο και στις έδρες της Δράμας και της ΑΕΚ, έχοντας ξεκάθαρα λίγες πιθανότητες.

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός - Κιλκίς (Κινατζίδης- Φωτακίδης, Τσάκωνας)

Τέσσερις σερί ήττες συμπλήρωσε ο Ιωνικός που θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα την υπόθεση παραμονή, αλλά δεν το έκανε και τώρα είναι υποχρεωμένος να κερδίσει το Κιλκίς αν δεν θέλει να έχει μπλεξίματα.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί με το Κιλκίς να έχει πλεονέκτημα έναντι του Αερωπού για την παραμονή, ωστόσο θα πρέπει να βρει μία ακόμα νίκη για να τη σιγουρέψει, αφού έχει και παιχνίδι στην Έδεσσα.

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Δούκας (Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Αντωνόπουλος)

https://www.youtube.com/watch?v=QQcdVllVAKs

Το κορυφαίο ματς της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Αργολίδα όπου Διομήδης και Δούκας θα παίξουν για τη νίκη με φόντο την 4αδα των πλέι οφ.
Σε εξαιρετική κατάσταση στο β’ γύρο βρίσκεται ο Διομήδης με 5 σερί νίκες στο πρωτάθλημα που τον έχουν βάλει σε απόσταση αναπνοής (24 έναντι 23 πόντων) από Δούκα και Δράμα.

Η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» υπέστη κάποιες φυσιολογικές ήττες, αλλά αυτή από το Κιλκίς την έχει φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς το δύσκολο πρόγραμμα (παίζει και με Ολυμπιακό την 21η αγωνιστική) της δεν της δίνει περιθώρια για απώλειες.

Γιώργος Χαλκίδης (τεχνικός Δούκα): «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που μέσα στην έδρα της παρουσιάζεται πιο ισχυρή και θεωρώ ότι είναι και το φαβορί της αναμέτρησης. Ένα παιχνίδι με μεγάλο κίνητρο και για την δική μας ομάδα. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο παρά το γεγονός ότι οι απουσίες μας ταλανίζουν. Οι άμυνες, οι τερματοφύλακες και ο ρυθμός του παιχνιδιού θα καθορίσουν και τον νικητή».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69