tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην προπονητική ομάδα του Μακεδόνα ο Δημήτρης Λύχνας

football

Ο Μακεδόνας ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Λύχνα για τα επόμενα 3 χρόνια. Ο κ. Λύχνας θα είναι υπεύθυνος για την εκγύμναση των τερματοφυλάκωνόλων των τμημάτων. Μέχρι την Τετάρτη 23/7/2014 το αργότερο θα ανακοινωθούν και οι προπονητές των τμημάτων Τζούνιορ και Μπαμπίνι.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15
Ανδρικό: Φώτης Παπαδόπουλος, Νέοι: Απόστολος Χατζάρας, Παιδικό: Άρης Αδαλόγλου, Προπαιδικό: Γιώργος Παπαδόπουλος, Τζούνιορ θα ανακοινωθεί, Προτζούνιορ: Σάκης Καμπάς, Μπαμπίνι θα ανακοινωθεί, τερματοφυλάκων: Δημήτρης Λύχνας.
Τα τμήματα νέων, παιδικό, και προπαιδικό θα συμμετέχουν φέτος στο πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.

ΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΡΑΜΑΤΑΡΟΦ

Τα Σάββατο 28/6/2014 η διοίκηση του Μακεδόνα που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Φώτη Παπαδόπουλο και τον αντιπρόεδρο Απόστολο Γκαζέλη, παρέθεσε γεύμα στον Νίκο Πραματάροφ και την οικογένειά του σε γνωστό κέντρο της Βέροιας για την άψογη συνεργασία τους. Στο γεύμα παραβρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και προπονητής των νέων, Απόστολος Χατζάρας.
Η βραδιά κύλισε μέσα σε ανταλλαγή σκέψεων, προτάσεων για μελλοντική συνεργασία σε επίπεδο τεχνογνωσίας και φιλικών συναντήσεων στην Βουλγαρία και στην Βέροια.

Στο τέλος Σεπτεμβρίου ο Μακεδόνας προγραμματίζει να μεταβεί στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας για φιλικές συναντήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα της βουλγαρικής Plodviv που παίζει στην Α΄ Εθνική.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69