tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με Μακεδονικό το Σάββατο στη Νάουσα ο Ζαφειράκης

Το Σάββατο 20/1/2018 ξεκινά η 1η αγωνιστική του 2ου γύρου όπου η ομάδα του Ζαφειράκη θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μακεδονικό στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ στις 18.00μ.μ. Αν και η ομάδα του Μακεδονικού βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας , με την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει η ψυχολογία της και αναμένεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Ζαφειράκη η οποία αν παίξει όπως έκανε στα τελευταία παιχνίδια δεν θα έχει πρόβλημα μιας και η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων είναι σημαντική.

Στις 27/1/2017 για τη 2η αγωνιστική ο Ζαφειράκης έχει το ντέρμπι στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Φαίακα και ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι αυτή τη φορά στη Νάουσα στις 3/2/2017 με αντίπαλο την ομάδα της Πυλαίας.

Όπως έχει το πρόγραμμα του 2ου γύρου ο Ζαφειράκης στοχεύει σε νίκη μέσα στην Κέρκυρα απέναντι στον πολύ δυνατό Φαίακα και να έχει έτσι αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας μιας και ο πρώτος αγώνας μεταξύ τους είχε λήξει ισόπαλος .

Όσον αφορά τις άλλες 2 ομάδες Πυλαία και Κιλκίς θα τις αντιμετωπίσει εντός έδρας και εάν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69