tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τις Ελπίδες Αμυνταίου ο Ζαφειράκης

Άλλη μια νίκη σημείωσε η ομάδα του Ζαφειράκη, στο πρωτάθλημα της Α2' Ανδρών. Αυτή την φορά, επί της ομάδας των "Ελπίδων" Αμυνταίου, με τελικό σκορ 27-19.

Ένα πολύ "μουδιασμένο" πρώτο ημίχρονο παρουσίασε ο Ζαφειράκης, το απόγευμα του Σαββάτου (25/1), στο κατάμεστο γήπεδο της πόλης. Πολλά λάθη τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, κράτησαν την ομάδα της πόλης μας πίσω στο σκορ και δεν την άφησαν να ξεφύγει. Το σκορ ήταν μονίμως στην διαφορά του ενός γκολ, με τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να "παλεύουν" μεταξύ τους, μέσα σε λάθη και άτυχες στιγμές. Το σκορ του ημιχρόνου βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 14-14.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η κατάσταση άλλαξε. Με τις οδηγίες του έμπειρου Δεληχρήστου να αποδίδουν και να λύνουν (κατά κάποιον τρόπο) αρκετά προβληματικά σημεία, η ομάδα παρουσίασε εμφανώς βελτιωμένο "πρόσωπο".  Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο άρχισε να χτίζεται μια διαφορά ασφαλείας στο σκορ και από εκεί και πέρα οι "Ελπίδες" δεν μπόρεσαν  να μειώσουν ή και να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έληξε με το ικανοποιητικό 27-19, αφήνοντας όμως  στην ομάδα του Ζαφειράκη μια πικρή αίσθηση για την κακή αρχική εικόνα.

Με τη νίκη του αυτή ο Ζαφειράκης (σε συνδυασμό με την ήττα της επίσης πρωτοπόρου μέχρι τώρα Χ.Α.Ν.Θ.), συνεχίζει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς.

Δεκάλεπτα: 5-4,11-11, 14-14(Ημίχ.), 19-16, 24-18, 27-19(Τελικό).

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ: (Δεληχρήστος) Μπουμπουλέντρας, Δεληχρήστος, Εμμανουηλίδης,  Τζουβάρας 2, Πετρίδης 4, Κρέξης 1, Χατζηαγαπίου 1, Οικονόμου, Acimovic 5, Πινακούδης, Κυριακίδης, Βλάχος 3, Κουρουμλίδης 2, Τσαγκεράς 2, Διδασκάλου 5, Μπιλιούρης 2.

ΕΛΠΙΔΕΣ: (Δημητρίου) Ελευθεριάδης 4, Αναστασιάδης 1, Τατσίδης, Παπαχρήστου 8, Τοιτος 1, Παπαδόπουλος, Τζοβάρας, Γιαννιτσόπουλος 2, Τουρουτογλου 3, Ασιανός, Γιώσκος, Σεμερτζίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69