tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κέρδισε τον Φοίβο ο Ζαφειράκης

Στο παιχνίδι που έριχνε την αυλαία της 15η αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, ο Ζαφειράκης Νάουσας πήρε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον Φοίβο και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, όμως ο Ζαφειράκης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 9-7.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Νάουσας πραγματοποίησε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και κατάφερε να ξεφύγει με πέντε τέρματα. Ο Φοίβος όμως δεν τα παράτησε και ένα τέταρτο πριν το τέλος έφερε και πάλι την διαφορά στο ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι όμως δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και κατάφεραν να ανακτήσουν ξανά διαφορά τεσσάρων τερμάτων 4 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως πάλεψε ως το τέλος, έφτασε κοντά στο να πάρει κάτι από το παιχνίδι, όμως η κόρνα της λήξης βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 21-20.

Με αυτή τη νίκη ο Ζαφειράκης κράτησε την πρωτιά στον όμιλό του, ενώ ο Φοίβος υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΕUROLAMP 21-20

Τα πεντάλεπτα; 2-2, 4-2, 7-4, 8-5, 8-6, 9-7 (ημχ.) 10-8, 13-8, 15-11, 16-15, 19-16, 21-20

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Χρήστος Δεληχρήστος): Χατζηγεωργίου 4, Δεληχρήστος, Διδασκάλου 2, Μπουμπουλέντρας, Εμμανουηλίδης, Ασίμοβιτς 7, Τζουβάρας, Χατζηαγαπίου, Οικονόμου 3, Πινακούδης, Κουρουμλίδης 1, Βλάχος 2, Πετρίδης 2, Κρέξης, Λένος, Μπιλιούρης.

ΦOIBΟΣ EUROLAMP (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Ελοζιενόα, Χαραλαμπίδης, Θεοφάνους, Τσιντίδης 1, Ματίγιασιτς 3, Αθανασιάδης 3, Πάβλοβιτς 2, Πατσιάς, Ελοζίεβα 2, Μεγγίδης, Δελλιάς, Μήγγας 2, Μανωλούδης 5, Σιγγιρίδης 2, Παντελίδης.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 0/1-4/6, Κόκκινη κάρτα: Μήγγας 56.48 (τρία δίλεπτα)

Πηγή: www.e-handball.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69