tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλητής στους παμπαίδες ο Φίλιππος

filippos pampaides

Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία παμπαίδων αναδείχθηκε ο Φίλιππος. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Άργος επικράτησε με 26-14. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Άρης Νίκαιας που επιβλήθηκε του Ζαφειράκη Νάουσας με 22-15 στον μικρό τελικό και γυρίζει στην βάση του με μία πολύ σημαντική επιτυχία για το Πειραϊκό χάντμπολ.

Απονομές και βραβείο KEMPA
Τις απονομές στους μεταλλιούχους πραγματοποίησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και Α' Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος του Διομήδη Άργους κ. Κώστας Βλαχοσπύρος και ο διευθυντής της διοργάνωσης κ. Νίκος Βλαχοσπύρος.

Το Κύπελλο Ήθους παρέλαβε ο Φοίβος Συκεών από τον Σωκράτη Δώρη, αντιδήμαρχο αθλητισμού της Πυλαίας, το Κύπελλο Fair Play πήρε η Ορμή από τον Περικλή Κατσαρό, αντιπρόσωπο της WIND, ενώ ο χρυσός χορηγός του τουρνουά η KEMPA, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικής ένδυσης στο χάντμπολ, θεσμοθέτησε το βραβείο KEMPA, το οποίο κέρδισε ο Αερωπός Έδεσσας με τον εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα, Παναγιώτη Τζελάλη να προσφέρει ένα ζευγάρι παπούτσια στον αρχηγό της ομάδας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Φιλίππου Βέροιας): «Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε προβλήματα απόδοσης, αλλά στον τελικό ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια της Πυλαίας, πιστεύω ότι στην εμφάνιση μας σήμερα βοήθησε ο αγώνας- τελικός με τον Ζαφειράκη, χθες».

Πάνος Γούσιος (προπονητής Πυλαίας): «Ήταν μία πολύ καλή και άψογη διοργάνωση, όπως και η περσινή. Η ομάδα πρωταγωνιστεί και αυτό το κατορθώσαμε μέσα από την ομαδικότητα και πιστεύω ότι η προσπάθεια μας στο τουρνουά ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη».

Γιάννης Γρηγοράκης (προπονητής Άρη Νίκαιας): «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Σύλλογο, ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Η δουλειά των παιδιών αρχίζει και βγαίνει στο γήπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στα παιδιά και μετά στους γονείς τους για την στήριξη».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άργος
Θέσεις 11-12, Διομήδης Άργους- Βριλήσσια 27-32
Θέσεις 13-14, Bitola- ΠΑΟΚ 31-38

Κίος
Θέσεις 19-20, Αερωπός Έδεσσας- Ορμή Λουξ Πάτρας 16-10
Θέσεις 9-11, Φαίακας Κέρκυρας- Πανιώνιος 16-28

Ναύπλιο
Θέσεις 17-18 Πολιτεία- Αγριά Βόλου 26-25
Θέσεις 15-16, ΑΣΕ Δούκα- ΧΑΝΘ 22-21

Αγία Τριάδα
Θέσεις 7-8, ΔΙΚΕΑΣ- Ιωνικός ΝΦ 34-29
Θέσεις 5-6, Φοίβος Συκεών- ΓΑΣ Καματερού 24-34
Μικρός Τελικός, Άρης Νίκαιας- Ζαφειράκης Νάουσας 22-15
Τελικός, Πυλαία- Φίλιππος Βέροιας 14-26

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1. Φίλιππος Βέροιας
2. Πυλαία
3. Άρης Νίκαιας
4. Ζαφειράκης Νάουσας
5. ΓΑΣ Καματερού
6. Φοίβος Συκεών
7. ΔΙΚΕΑΣ Νέας Ιωνίας
8. Ιωνικός ΝΦ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69