tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έξι εθνικές ομάδες στο τουρνουά "Βριληττός"

Η οργανωτική επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ανακοίνωσε έξι Εθνικές Ομάδες Παίδων που θα πάρουν μέρος στο 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών το διάστημα 7-11 (Παρασκευή έως Μ. Τρίτη) Απριλίου 2017.

Tην διοργάνωση θα φιλοξενήσει για 4η συνεχόμενη χρονιά, η «Μητρόπολη» του Ελληνικού Χάντμπολ, Βέροια.

Στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017» θα πάρουν μέρος Εθνικές Ομάδες Παίδων (γεννημένοι 2000-2001), καθώς και Σύλλογοι Παμπαίδων Α’ (γεννημένοι 2002-2003).

Οι Εθνικές ομάδες Παίδων θα είναι οι: Ελλάδα, Κροατία, Βοσνία- Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Ισραήλ και Αυστρία.

«Βιώματα κοινωνικής ευαισθησίας, εθελοντισμού και πολιτισμού»
Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Παίδων Τάσος Χατζηπαρασίδης δήλωσε: «Ο ’’ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’ αποτελεί πια στην συνείδηση αθλητών και προπονητών ένα τουρνουά με πολύ υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Αγωνιστικά αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για διεθνείς αγώνες και επαφή με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Αλλά πέρα από αυτό, ο ’’ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ’’ δίνει την δυνατότητα της επαφής με την διεθνή κοινότητα του χάντμπολ, μας πλουτίζει με εμπειρίες και δίνει στους εμπλεκόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βιώματα κοινωνικής ευαισθησίας, εθελοντισμού και πολιτισμού».

Λίγα λόγια για τις ομάδες που προέρχονται από το εξωτερικό
Κροατία
Η Εθνική Παίδων της Κροατίας κατέκτησε πέρσι στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» την 1η θέση, επικρατώντας στον τελικό της Ουγγαρίας με 29-25.
Η Εθνική Ανδρών της Κροατίας συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, έχοντας πανηγυρίσει δύο φορές χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (1996, 2004) και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2003), ενώ έχει κατακτήσει άλλα 10 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις.

Βοσνία- Ερζεγοβίνη
Για πρώτη φορά θα συμμετέχει στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», έχοντας ωστόσο κάνει σαν χώρα σημαντικά βήματα προόδου στο χάντμπολ. Μάλιστα η Εθνική Ανδρών κατάφερε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χάντμπολ του Κατάρ το 2015.

Ρουμανία
Πρόκειται για μια σπουδαία σχολή του αθλήματος με σπουδαίες διακρίσεις. Έχει στην κατοχή της τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών (1961, 1964, 1970, 1974), δύο χάλκινα στην ίδια διοργάνωση (1967, 1990) και τέσσερα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (1972, 1976, 1980, 1984). Είναι η πρώτη φορά που θα πάρει μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών.

Ισραήλ
Είναι η δεύτερη χρονιά που η Εθνική Παίδων του Ισραήλ θα μετέχει στο τουρνουά. Πέρσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού νίκησε 32-22 την Ελλάδα στον μικρό τελικό. Ομάδα με πλούσια αθλητικά προσόντα και με πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών.

Αυστρία
Πρόκειται για μια παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού χάντμπολ. Ως Εθνική Ανδρών έχει πάρει μέρος σε πέντε Παγκόσμια Πρωταθλήματα –τελευταία φορά το 2015- με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Ασημένιου μεταλλίου το 1938, ενώ έχει λάβει μέρος επίσης σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2010 και 2014). Η Εθνική Παίδων θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69