tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η μεγάλη γιορτή του χάντμπολ ξεκινά στην Βέροια

Νέα παιδιά θα πλημμυρίσει η Βέροια από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Το μεγαλύτερο αναπτυξιακό τουρνουά χάντμπολ της χώρας, ο Βριληττός, θα διοργανωθεί και φέτος (για 4η χρονιά) στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, γεμίζοντας την πόλη με νέους αθλητές χάντμπολ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το τουρνουά ξεκινά το Σάββατο ωστόσο από την Παρασκευή ξεκινούν τα...προεόρτια αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής. Το πρωί δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενώ για το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελετή έναρξης.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ημαθία. Ο κ. Συναδινός τόνισε ότι με τέτοια τουρνουά δημιουργείται με σημαντική υποδομή για το αύριο του αθλήματος.

Ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης είπε ότι ο Βριληττός είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη αφενός γιατί η πόλη αγαπά και καλλιεργεί το χάντμπολ και αφετέρου γιατί θα βρεθεί πολύς κόσμος, θα γνωρίζει την πόλη και την ιστορία της και θα δώσει μια ανάσα στην αγορά.

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Χαρούλα Ουσουλτζόγλου εξέφρασε την χαρά της που το τουρνουά έγινε θεσμός στην Βέροια και τόνισε ότι Βέροια χωρίς χάντμπολ δεν υπάρχει και το αντίστροφο.

Ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Νίκος Τσούντας μετέφερε τις ευχές του κ. Καλαϊτζίδη για συνέχεια της διοργάνωσης με τον ίδιο ζήλο.

Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κώστας Σπυρόπουλος είπε ότι ο Βριληττός εκτός από μεγάλο αθλητικό γεγονός έχει ψυχαγωγικό, κοινωνικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και διεκδικεί την πρώτη θέση στα αναπτυξιακά τουρνουά.

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης υπογράμμισε ότι η Βέροια φόρεσε τα γιορτινά της για το τουρνουά και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο φετινός Βριληττός θα είναι καλύτερος από τον περσινό.

vrilittos st2

Ο εκπρόσωπος του Φιλίππου Παναγιώτης Σαράφης τόνισε ότι ο Φίλιππος στηρίζει το τουρνουά με όλες του τις δυνάμεις.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Metrosport, χορηγού επικοινωνίας του τουρνουά, Βασίλης Μάστορας σημείωσε ότι ο Βριληττός είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή του χάντμπολ που αγκαλιάστηκε από το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπεί.

Η διευθύντρια του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου υπογράμμισε ότι η δομή είναι δίπλα στο τουρνουά με στόχο να μεταδώσει μηνύματα αθλητισμού, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας των ΑμΕΑ.

Η αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Κατερίνα Ψωμιάδου είπε ότι παρά τις δυσκολίες, φτάσαμε και φέτος στην έναρξη του τουρνουά και πρόσθεσε ότι ο Βριληττός βάζει ένα λιθαράκι στην άνοδο του χάντμπολ.

Τέλος, η ψυχή της διοργάνωσης, ο Δημήτρης Κοτσιώνης υποστήριξε ότι η Βέροια αποτελεί μονόδρομο για την διοργάνωση του τουρνουά και πρόσθεσε ότι ο Βριληττός θα διεξάγεται στην Βέροια όσο το θέλει η πόλη.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69