tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έκοψε την βασιλόπιτα η Ακαδημία του Φιλίππου

Τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας πήραν τη "σκυτάλη" απο το ανδρικό και πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ), την κοπή της βασιλόπιτας. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Ηλίας Λαζός, οι προπονητές και παίκτες απο το ανδρικό τμήμα και οι προπονητές των ακαδημιών.

Πριν την έναρξη της διαδικασίας της κοπής της πίτας, απεύθηνε χαιρετισμό ο προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος ακαδημιών του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας : "Καλησπέρα σας. Να σας καλωσορίσω όλους, αθλητές, αθλήτριες και γονείς, στην καθιερωμένη κοπή της πίτας των ακαδημιών μας. Να ευχηθώ σε όλους σας Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και πολλές επιτυχίες ατομικές και ομαδικές. Φέτος ο σχεδιασμός των ακαδημιών περιλαμβάνει περισσότερες φιλικές αναμετρήσεις και στις πιο μικρές κατηγορίες ενώ για μια ακόμη φορά θα συμπράξουμε με τον Κώστα Τσαρτσαρή για το μπασκετικό camp που διοργανώνεται στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Θέλω να τονίσω όμως οτι προτεραιότητα σας είναι το σχολείο. Ποτέ δεν θα ακούσετε απο εμάς να σπαταλήσετε ώρες απο το διάβασμα σας για την προπόνηση. Αυτό όμως που θέλουμε και πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε tablet ή κινητό και να αφιερώσετε τον χρόνο αυτό στο γήπεδο, στον αθλητισμό....στο μπάσκετ. Καλή Χρονιά σε όλους."

Στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι παίκτες του ανδρικού τμήματος Φώτης Καβαργύρης, Φαίδων Παραπούρας, Ηλία Μόρρας και Δημήτρης Τσεσμετζίδης οι οποίοι μίλησαν στα παιδιά για το πως εντάχθηκαν στις τάξεις του Φιλίππου Βέροιας και οτι όλοι, γονείς και αθλητές, πρέπει να στηρίξουν με κάθε τρόπο την ανδρική ομάδα στην προσπάθεια ανόδου στην Β' Εθνική.

Ακολούθησε η κοπή πίτας όπου το τυχερο φλουρί έπεσε στο τμήμα των παίδων με το κομμάτι να παραλαμβάνει ο προπονητής κο Κανελλίδης Νίνο ενώ στα μικρά πιτάκια που δώθηκαν σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας 11 τυχεροί πήραν τα δώρα τους προσφορά των καταστημάτων Benetton και του Sports Center.

Φωτογραφικό υλικό στην σελίδα στο facebook http://www.facebook.com/filipposbc

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69