tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τελική φάση εφήβων χάντμπολ: Ξεκινά στην Βέροια με την ευχή για καλούς αγώνες (βίντεο)

Με την ευχή να γίνουν ποιοτικοί αγώνες, χωρίς τραυματισμούς και νικητή τον καλύτερο ξεκινά στην Βέροια η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων στο χάντμπολ. Πριν την έναρξη των αγώνων, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στην οποία τοποθετήθηκαν οι διοργανωτές και εκπρόσωποι των ομάδων (στο παρακάτω βίντεο η συνέντευξη)

Ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, εκτός από το καλωσόρισμα, τόνισε ότι δικαίως η Βέροια θεωρείται Μητέρα του αθλήματος και πρόσθεσε ότι η φιλόξενη και ωραία πόλη έχει πολλά να δείξει στους αθλητές των ομάδων, στο εξωαγωνιστικό πρόγραμμά τους.

Εκ μέρους της ΟΧΕ, ο Κώστας Βιολιτζής σημείωσε μπορεί η Βέροια να έχει το χάντμπολ στο DNA της αλλά και οι χαντμπολικοί επισκέπτες νιώθουν την πόλη σαν το σπίτι τους. «Χαιρόμαστε που θα γίνει στην Βέροια η τελική φάση. Εμείς είμαστε ένα καθαρό άθλημα, που κερδίζει ο καλύτερος χωρίς παράξενα συμφέροντα από πίσω. Επίσης υπάρχει μια διαχρονική φιλία με πολλούς ανθρώπους του αθλήματος» σχολίασε.

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, εξέφρασε την συγκίνησή του που μια τέτοια διοργάνωση θα λάβει χώρα στον τόπο μας και πρόσθεσε ότι στους αγώνες θα συμμετάσχουν ιστορικές ομάδες.

Εκ μέρους της τοπικής Ένωσης, ο Διονύσης Ντόβας εξέφρασε την ελπίδα ότι θα διεξαχθούν αγώνες υψηλού επιπέδου και πρόσθεσε ότι οι τοπικοί διοργανωτές κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να μην φύγει κανείς παραπονεμένος.

Ο Γραμματέας του Φιλίππου Γιώργος Ξυλογιάννης, ευχήθηκε καλούς αγώνες χωρίς τραυματισμούς.

Ο προπονητής του Φιλίππου Τάσος Χατζηπαρασίδης τόνισε ότι σε τέτοιες διοργανώσεις σφυρηλατούνται σχέσεις ζωής ενώ εκ μέρους των παικτών της ομάδας, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης τόνισε ότι οι ομάδες είναι καλά προετοιμασμένες.

Ο προπονητής του Δούκα Δημοσθένης Σαμαράς ευχήθηκε να γίνουν αγώνες επιπέδου, σε γεμάτα γήπεδα και να νικήσει ο καλύτερος ενώ ο παίκτης του Παναγιώτης Κολλύρης σημείωσε ότι άξια βρίσκονται οι ομάδες στην τελική φάση.

Ο προπονητής της Πυλαίας Παναγιώτης Γούσιος σημείωσε είναι πολύ ωραίο να παίζεις χάντμπολ στην Βέροια ενώ ο παίκτης του Ηλίας Ελέτα σχολίασε ότι συμμετέχουν καλές ομάδες και θα γίνουν πολλά ντέρμπι.

Ο προπονητής του Άρη Νικαίας Γιάννης Γρηγοράκης υπογράμμισε ότι είναι ιδιαίτερο να παίζεις χάντμπολ στην Βέροια και πρόσθεσε ότι περιμένουμε σπουδαία πράγματα στο μέλλον από την σημερινή φουρνιά των εφήβων. Τέλος, ο παίκτης του Άρη Κώστας Βλάχος πρόσθεσε ότι η Βέροια φημίζεται για το χάντμπολ και στην διοργάνωση συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδες.

{jlex}flickr:72157694749482934{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69