tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μίνι αγοριών

Στην πανέμορφη και φιλόξενη Έδεσσα διεξάγεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα μινι αγοριών με την επωνυμία «Cherry Cup». Στην διοργάνωση μετέχουν 11 ομάδες και 200 περίπου παιδιά ηλικίας 10-12 ετών από όλη τη χώρα, που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Αξιοσημείωτη είναι η παρουσία καθημερινά στους αγώνες όλων των ομοσπονδιακών προπονητών της Βορείου Ελλάδος καθώς και πολλών προπονητών ομάδων εθνικών κατηγοριών.

Στην πρωτεύουσα της Πέλλας η διοργάνωση ξεκίνησε ουσιαστικά το βράδυ της Δευτέρας με την τελετή έναρξης, που ξεκίνησε με παρέλαση όλων των αποστολών στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και συνεχίστηκε στο πάρκο των μικρών καταρρακτών, παρουσία του Δημάρχου της πόλης και άλλων τοπικών αρχών. Η βραδιά έκλεισε με πάρτυ υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.

Ο Αερωπός Έδεσσας που έχει αναλάβει την διοργάνωση των αγώνων, με την συνδρομή της Δημοτικής επιχείρησης Έδεσσας φροντίζει καθημερινά για την άρτια οργάνωση των αγώνων και την καλύτερη δυνατή διαμονή των αποστολών, καθώς και για παράλληλες δράσεις που έχουν επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε το πρωί με συναρπαστικούς αγώνες όπου περισσεύει το ταλέντο και η αγωνιστική διάθεση των νεαρών αθλητών, παρουσία εκατοντάδων θεατών σε μια πόλη που έχει αγκαλιάσει χρόνια τώρα το άθλημα.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΦΑΙΑΚΑΣ 32-24
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΒΡΙΛΗΣΙΑ 28-25
ΑΕΡΩΠΟΣ 1-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18-30
ΦΙΛΙΠΠΟΣ -ΑΕΡΩΠΟΣ 2 20-08
ΔΡΑΜΑ 86-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 24-31

2η αγωνιστική
ΦΑΙΑΚΑΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 22-32
ΔΟΥΚΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20-28
ΦΙΛΙΠΠΟΣ-ΠΑΟΚ 20-26
ΒΡΙΛΗΣΙΑ-ΑΕΡΩΠΟΣ 2 41-20
ΑΕΡΩΠΟΣ 1-ΔΡΑΜΑ 86 32-17

3η αγωνιστική
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ 36-20
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 27-18
ΒΡΙΛΗΣΙΑ-ΦΑΙΑΚΑΣ 27-26

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69