tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γύρισαν από την Πολωνία οι Παίδες του Ζαφειράκη

Γύρισαν από τη χώρα της Πολωνίας οι αθλητές του Ζαφειράκη, που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος χάντμπολ 2023. Στην Κρακοβία της Πολωνίας όπου και διέμειναν, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικούς αγώνες μεταξύ των κορυφαίων εθνικών ομάδων του κόσμου.

Κατά το διάστημα της παραμονής της στην Κρακοβία η ομάδα του Ζαφειράκη, επισκέφθηκε όπως ήταν αναμενόμενο και πολλά αξιοθέατα της περιοχής. Αθλητές, προπονητές και συνοδοί επισκέφθηκαν το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς, όπου γράφτηκε μια από τις χειρότερες σελίδες της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας.

Την ομάδα συνόδευσε ο Ναουσαίος προπονητής Χρήστος Δεληχρήστος και γονείς των παιδιών, μαζί με τον Μαρίνο Χρήστο που χρηματοδότησε και την αποστολή της ομάδας..

Η ομάδα παίδων αποτελεί φέτος μια σύμπραξη του “Ζαφειράκη” με τον γειτονικό “Αερωπό” Έδεσσας, στα πλαίσια μιας διευρυμένης συνεργασίας και ανταλλαγής αθλητών στα τμήματα ανάπτυξης.

zafeirakis woman32474546

Ήττα για τις γυναίκες από τον “Εθνικό” Κοζάνης

Την ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη από την σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του “Εθνικού” Κοζάνης την περασμένη Κυριακή 22/11 με σκορ 34-20.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας του Εθνικού που προηγήθηκε στο σκορ εξ αρχής και, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητριών της Νάουσας, έμεινε πρωτοπόρος στο σκορ για όλη την  διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παρόλα αυτά οι αθλήτριες του Ζαφειράκη μαχητικά μπόρεσαν και κράτησαν μικρή τη διαφορά του σκορ.

Η ομάδα της πόλης μας αγωνίστηκε με ελλείψεις αθλητριών.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα η διαφορά ξέφυγε  με την ομάδα της Κοζάνης να δείχνει την δυναμική της και να παίρνει  τους δύο βαθμούς της νίκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69