tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι δευτεραθλήτριες του Φιλίππου στο Δήμαρχο Βέροιας

vorgia filippos

Τις αθλήτριες της ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων το οποίο διεξήχθη στην Πάτρα τις προηγούμενες μέρες, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με σκοπό να τις συγχαρεί για τη σημαντική επιτυχία τους.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τόσο τις αθλήτριες όσο και τους προπονητές της ομάδας νεανίδων του Φιλίππου, Γιώργο Γιούπη και Τάσο Πρωτoγέρη, υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία τους αποτελεί τιμή για την πόλη ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί υγεία και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «από εσάς περιμένουμε την επόμενη χρονιά να ξανά φέρετε την ομάδα του Φιλίππου στη φυσική της θέση, την κορυφή».

Ο κ. Γιούπης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στην ομάδα του, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ο Δήμος Βέροιας να συνεχίσει να στηρίζει τη δύσκολή, από πολλές πλευρές, προσπάθεια που καταβάλλουν για την κατάκτηση της κορυφής. Από τη μεριά του ο κ. Βοργιαζίδης απάντησε ότι η Δημοτική Αρχή κάνει ότι είναι δυνατό με τα μέσα που διαθέτει ώστε να ενισχύσει τον καθημερινό αγώνα των αθλητών της πόλης, σημειώνοντας ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντοτε ανοικτή για να δέχεται τα αιτήματα και τους προβληματισμούς των αθλητών αλλά και να μοιράζεται μαζί τους τις χαρές και τις ανησυχίες τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69