tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επικράτησαν τα φαβορί στην πρεμιέρα του τουρνουά Νοσταλγία

Την Δευτέρα 9 Μάιου έγινε η έναρξη του τουρνουά Νοσταλγία με δυο παιχνίδι. Το περσινό δίδυμο του τελικού δικαίωσε το όνομα του και επικράτησε αντίστοιχα των αντιπάλων του .

Στο απογευματινό παιχνίδι οι πρωταθλητές Παρτάλια , έχοντας τον αρχηγό τους Δημήτρης Εμμανουηλίδη on fire , και με τους Κωστογλιδη , Κασαπη να ανοίγουν την ψαλίδα της διαφοράς , επικράτησαν των αντιπάλων . Στην αντίπερα όχθη οι πρωτοεμφανιζόμενοι LiverCool έκαναν φιλότιμες προσπάθειες με μπροστάρηδες τα σώματα ασφαλείας (Παναγιώτης Κορυτσαίος και Εμμανουήλ Νολος), αλλά τους πρόδωσαν τα λάθη και η αστοχία τους .

Livercool 57 - Παρταλια 64

Livercool : Ουγγρινης 15, Λιολιος, Παπαγιαννης ,Κυριαζοπουλος 9, Κουλης 2, Κορυτσαίος 14 , Κωτιαδης 2, Βλαχακης 7, Μπαλτζης 2, Τσιριμπακας 6.

Παρταλια : Εμανουηλιδης 17, Κωστογλιδης 15, Καλαιτζης 3, Κουρης 3, Γεωργοπουλος 8, Κασαπης 11, Σαζακλιδης 5, Γκιλιόπουλος 2.

Στο βραδινό παιχνίδι οι Άτλαντες του Καραθανάση με μπροστάρη τον φτιαγμένο απο νιτρο Kostas Siasios και εκτελεστές τον Κλωναρα και Καραγιαννοπουλο πήραν μπρος στο τριτο δεκάλεπτο και καθάρισαν το παιχνίδι .

Άξιοι αντίπαλοι οι παίκτες της Θύελλας με αρχηγό τον Κονδωνη , που στο πρωτο παιχνίδι πέσανε στα βαθιά . Με βομβαρδιστή τον Μπουσικα και τον Μόνα συμπαραστάτη, πάλεψαν ενα ημίχρονο αλλα στο δεύτερο έμειναν λιγο απο δυνάμεις, λιγο απο αστοχία και λύγισαν .

Θύελλα 47 - Ατλας 59
Θύελλα : Κατσουγιανοπουλος 2 , Σαρηγιαννιδης , Μπουσικας 15 , Γκοντοπουλος , Κονδωνης 6, Πεχλιβανίδης 4 , Σαλωνης 4, Κατσιγιαννοπουλος 2, Μονας 9, Βαρβερης , Μαυρομιχάλης 4, Μουρατιδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69