tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην ούγια γράφει…Σανίκης

Λένε ότι κανένας άγιος δεν άγιασε στον τόπο του. Το ίδιο ισχύει και για τον παλαίμαχο παίκτη του Φιλίππου Γρηγόρη Σανίκη. Αφήνοντας μια λαμπρή καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ήρθε στην Βέροια και μαζί με Μπαντή, Δεληγιάννη, Νούλα και τα άλλα παιδιά έχτισαν μια ομάδα πρότυπο και κατέκτησαν τα πάντα στην Ελλάδα.

Κάποιοι δεν άντεξαν να βρίσκονται στην σκιά των πρωτεργατών της Βέροιώτικης επιτυχίας και με διάφορες κινήσεις κατόρθωσαν να απομακρύνουν τον Σανίκη και διαλύσουν την δημιουργική ομάδα που έφερε ξανά τον Φίλιππο στην κορυφή της Ελλάδας και με επιτυχίες στα σαλόνια της Ευρώπης. Η συνέχεια είναι γνωστή. Τα επόμενα χρόνια εκτός από τον Σανίκη απομακρύνθηκε από τον σύλλογο ότι δημιουργικό στοιχείο υπήρχε και ο σύλλογος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2.

Ο Σανίκης και στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Ολυμπιακό που πήγε μεγαλούργησε και κατέκτησε κύπελλα και πρωταθλήματα. Στις μεγάλες του επιτυχίες όμως συμπεριλαμβάνεται και η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό. Ο Σανίκης ως τεχνικός διευθυντής έχτισε μια ανταγωνιστική ομάδα με πολύ μικρότερο μπάτζετ από αυτό της ΑΕΚ που στο τέλος επικράτησε στους τελικούς και κατέκτησε τον τίτλο. Ναι η φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού ανήκει στους παίκτες και στον προπονητή αλλά στην ούγια αναφέρει το όνομα αυτού που τους επέλεξε. Και το όνομά αυτό είναι Γρηγόρης Σανίκης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69