tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασαν στα Γιαννιτσά οι κορασίδες του Φέρωνα

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΧΚΜ, την Τρίτη 8 Μαρτίου, αναμετρήθηκαν οι ομάδες ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, με νικητή την ομάδα των Γιαννιτσών. Το σκορ 29-25 σκιαγραφεί την μικρή διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Η διαφορά του σκορ ξέφυγε υπέρ του Μ.Α. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, υποχρεώνοντας τις φιλοξενούμενες στην προσπάθεια ισοφάρισης που όμως δεν ήρθε μέχρι την λήξη του αγώνα.

Ο ΦΕΡΩΝΑΣ προσπάθησε με σουτ από την περιφέρεια μα βρει επιθετικές λύσεις που όμως δεν βοήθησαν στην ανάκαμψη της ομάδας. Τα πολλά λάθη και οι χαμένες ευκαιρίες χαρακτήρισαν το παιχνίδι των αθλητριών της Βέροιας που κάνουν μια νέα αρχή στην κατηγορία των κορασίδων. Παρουσίασαν μια ανανεωμένη ομάδα με όρεξη για δουλειά και δίψα για θετικά αποτελέσματα, έχοντας το βλέμμα στο μέλλον, ευελπιστώντας να ακολουθούσουν τα βήματα της ομάδας των νεανίδων.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 5-5, 9-8, 10-9, 15-9, 17-10, 1-12, 19-14, 23-17, 26-23, 29-25

Διαιτητές: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΤΟΜΙΔΗΣ

Δίλεπτες: 4-5, Πέναλτι: 8-2

Μ.Α. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: (ΖΑΓΑΝΙΔΟΥ,ΤΑΡΙΝΙΔΗΣ) ΝΤΙΜΤΣΟΥΔΗ 12, ΤΡΟΧΙΔΟΥ 4, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 2, ΣΠΥΡΙΔΟΥ 4, ΠΑΝΤΣΑΡΤΣΗ 2, ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ, ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ 2, ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΟΥ1, ΣΟΙΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΤΖΙΡΗ, ΤΟΜΙΔΟΥ 2.

ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΚΟΥΜΙΤΣΑΡΣΚΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ) ΛΑΖΑΡΟΥ 1, ΑΜΠΑΡΗ 2, ΣΕΡΔΑΡΙΔΟΥ, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ 4, ΔΗΜΟΥΛΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΜΑΚΡΗ, ΚΥΡΙΚΛΙΔΟΥ 15, ΚΕΡΛΙΔΗ 3, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΚΑΤΖΗ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69