tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δυο μεταγραφές και μια επιστροφή για τη Γυναικεία ομάδα του Φιλίππου Βέροιας

Ο Φιλίππος Βέροιας ανακοίνωσε την προσθήκη δυο αθλητριών στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας. Πρόκειται για την Καραχαρίση Ραφαέλα , γεννημένη στις 12/1/1996, η οποία αγωνίζεται στην περιφέρεια και για την Εμμανουηλίδου Χριστίνα, γεννημένη στις 21/9/1998, η οποία αγωνίζεται στη θέση του Αρ. Εξτρέμ.

Και οι δυο αθλήτριες είναι Βεροιώτισσες και έρχονται να ενισχύσουν και να συμπληρώσουν τη νεανική ομάδα μας η οποία απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από Βεροιώτισσες αθλήτριες. Η προσπάθεια που γίνεται φέτος στο γυναικείο τμήμα του Φιλίππου Βέροιας έχει σαν στόχο την ομοιογένεια και το καλό κλίμα της ομάδας με νεαρές αθλήτριες της πόλης οι οποίες πλαισιώνονται από τις έμπειρες Παπαδοπούλου Μαρία, Πιτούλια Αθηνά και πλέον και της Γεωργιάδου Αλεξάνδρας, γεννημένη στις 14/3/1974 η οποία αγωνίζεται στη θέση του Πίβοτ.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση της Λαχειοφόρου Αγοράς που ήταν προγραμματισμένη στις 21/01/2017 στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ μεταφέρεται για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας στις 11/02/2017 με το ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69