tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον ΠΑΟΚ η Ραφαέλα Καραχαρίση

Αθλήτρια του ΠΑΟΚ θα είναι από τη νέα σεζόν η Βεροιώτισσα Ραφαέλα Καραχαρίση. Οι «ασπρόμαυρες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 24χρονης διεθνούς πλέι μέικερ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στην οργάνωση του παιχνιδιού και στην προσπάθεια να υπερασπιστούν τα κεκτημένα της φετινής σεζόν.

Η Καραχαρίση την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στη Βέροια 2017.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του συλλόγου μας ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Ραφαέλα Καραχαρίση, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Γεννημένη το 1996, η Ραφαέλα Καραχαρίση αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 174cm.

Ξεκίνησε την πορεία της στην Καλλιθέα της Βέροιας, ενώ λίγο αργότερα μεταπήδησε στην, επίσης, βεροιώτικη ομάδα του Φέρωνα. Στη συνέχεια, η αθλήτρια πήρε μεταγραφή για τη Ν. Ιωνία και την ομάδα του Ο.Φ.Ν.Ι. για να επιστρέψει τελικά και πάλι στο ‘σπίτι’ της για λογαριασμό του Φιλίππου Βεροίας αρχικά και έπειτα την ομάδα της Βέροιας 2017, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η αθλήτρια αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, η Ραφαέλα Καραχαρίση δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, καθώς και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλους με υγεία».

Καλώς ήρθες Ραφαέλα»!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69