tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγώνας Enduro την Κυριακή στην Βέροια

H Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΑΜΟΤΟΕ και με την βοήθεια της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας και τον ΚΑΠΑ Δήμου Βεροίας συνδιοργανώνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 τον 2ο αγώνα ΕNDURO στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2016 και στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδας 2016.
Ο Αγώνας διεξάγεται σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά κυρίως μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν.

Η εκκίνηση , ο τερματισμός, το Ρark ferme, ο τεχνικός έλεγχος και η απονομή του αγώνα ENDURO θα γίνει την ίδια μέρα στο χώρο της Πλατείας Δημαρχείου στην Βέροια. Οχήματα ομάδων, τέντες εταιρειών κ.λπ. θα στηθούν & θα λειτουργήσουν στο σημείο που θα τους υποδείξει η ΛΕ.ΜΟ.Β το Σάββατο 9 Απριλίου το πρωί, ενώ ο αγώνας θα εκκινήσει & θα τερματίσει εμπρός από την Πλατεία Δημαρχείου Βέροαις. Η διαδρομή του αγώνα περίπου, συνολικού μήκους 210 χλμ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και περίπου 140 χλμ για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος, ο κύκλος του αγώνα θα γίνει 3 και 2 φορές αντίστοιχα, περιέχει 6 και 4 αντίστοιχα ειδικές διαδρομές.

Η πρώτη ειδική τύπου motocross μήκους 5 χλμ, βρίσκεται στο χωριό Τριποτάμου και προσεγγίζεται απ τους θεατές ακολουθώντας το δρόμο από Βέροια προς Σελι επάνω στον κεντρικό δρόμο και αριστερά μας στα 8χλμ. από την Βέροια. Η δεύτερη ειδική τύπου endurοcross μήκους 6 χλμ βρίσκεται στον δρόμο από Βέροια προς Σελι έπη του κεντρικού δρόμου και δεξια στο χωριό Κουμαριά.

Η ΛΕ. ΜΟ Β. και τα μέλη της φροντίζουν για την άψογη διοργάνωση του όλου εγχειρήματος με την βοήθεια των επαγγελματιών του χώρου και της πόλης, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στον αγώνα.. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και η ΛΕ.ΜΟ.Β. σας προσκαλεί όλους στην πόλη μας για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69