tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πανηγυρική εκκίνηση για το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Βέροια (φωτογραφίες)

Με 21 συμμετοχές πραγματοποιείται το 47ο Rally Sprint ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ & το 24ο Rally Sprint ΦΙΛΙΠΠΟΣ, σε διοργάνωση του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου 2018.

Το βράδυ του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου, στην οδό Ελιάς, πραγματοποιήθηκε η πανηγυρική εκκίνηση, με τα πληρώματα να δηλώνουν ενθουσιασμένα για τη συμμετοχής τους στον αγώνα.

Την παρουσίαση των πληρωμάτων έκανε ο Κώστας Χριστόπουλος (GO news), ενώ την εκκίνηση έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου το πρώτο αγωνιστικό θα πάρει εκκίνηση αυτή τη φορά στις 11:00, από την πλατεία Δημαρχείου για την περιοχή του Αλιάκμονα. Ο δεύτερος αγώνας, το 47ο Rally Sprint Θερμαϊκού, θα πραγματοποιηθεί στην γνωστή Ειδική Διαδρομή Πολυδένδρι των 17,95χλμ που θα επαναληφθεί 3 φορές.

Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παίρνει εκκίνηση από την Ειδική Διαδρομή ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ στις 11:20. Ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

Ο δρόμος θα κλείσει για τους θεατές 1 1/2 ώρα νωρίτερα.

Παρακαλούμε τους φίλους θεατές να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των οργανωτών και των κριτών για να έχουμε έναν ασφαλή και απολαυστικό αγώνα.

 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69