tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινάει την Κυριακή στην Βέροια ο Διεθνής Αγώνας Greece Rally 2020 (βίντεο)

Από αύριο 23 Αυγούστου και έως τις 29/8 η Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα Βέροιας σε συνεργασία με την Εκτός Δρόμου Ομάδα (OffRoadTeam) συνδιοργανώνουν με το ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας τον Διεθνή Αγώνα Greece Rally 2020 για 10η συνεχή χρονιά, υπό την Έγκριση και την Αιγίδα της Ομοσπονδίας μας της ΑΜΟΤΟΕ.

Πενήντα οδηγοί μοτοσυκλέτας θα "οργώσουν" για μια εβδομάδα το Βέρμιο και το Πάικο. Είναι ένα event επτά ημερών και στην ουσία είναι ο πρώτος διεθνής αγώνας που διεξάγεται στην μετά κορονοϊού εποχή. Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει όλες τις άδειες και είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, οι διοργανωτές παρέθεσαν συνέντευξη τύπου κι έδωσαν λεπτομέρειες για την διοργάνωση. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν 50 οδηγοί ενώ υπήρξαν 70 ακυρώσεις λόγω κορονοϊού (πέρσι 100 συμμετοχές). Οι οδηγοί είναι 12 από Ολλανδία, 4 από Αγγλία, 2 από Ιταλία, 2 από ΗΠΑ, 1 από Αυστρία, 2 από Γερμανία, 12 από Τσεχία - Σλοβακία και 5 Έλληνες (οι δυο μάλιστα από την Βέροια - Γιώργος και Βασίλης Στογιάννος). 

Μιλώντας για τον αγώνα ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης τόνισε ότι η διοίκηση του δήμου προσπαθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο να κάνει γνωστή την Βέροια σε όλο τον κόσμο.

Εκ μέρους της Μηχανοκίνητης Αθλητικός Ομάδας Βέροιας, ο Χάρης Παπαδόπουλος σημείωσε ότι ήταν όραμα του συλλόγου να φέρει στην πόλη έναν μεγάλο αγώνα.

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος υπογράμμισε ότι το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Βέροιας εκτός από την διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων, συμμετέχει και σε τέτοιες δράσεις.

Εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής, ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο αγώνας θα είναι ασφαλής. 

Τέλος ο πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Γιάννης Σιούλης σημείωσε ότι η Ελλάδα παίρνει πάντα εύσημα σε τέτοιες διοργανώσεις κι έτσι θα γίνει και φέτος.

Λεπτομέρειες για την διοργάνωση στο http://www.greecerally.gr/

IMG 20200822 233233

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69