tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Το Greece Rally 2022 ξεκινάει

Το Greece Rally 2022 ξεκινάει! Και πάλι από την όμορφη πόλη της Βέροιας, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την διαρκή υποστήριξη και συνδιαοργάνωση του Δήμου.

Από 28 Αυγούστου και για 7 ημέρες περιήγησης στα βουνά της Ημαθίας, της Λαρίσης, της Κοζάνης, της Πιερίας, της Πέλλας και του Κιλκίς και θα ολοκληρωθεί στις 3 Σεπτεμβρίου μετά από 1500 αγωνιστικά χιλιόμετρα εκτός δρόμου!

Περισσότεροι από 50 αναβάτες από όλο τον κόσμο θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Greece Rally, και υπό την οργανωτική δεινότητα του Off Road Team προβλέπεται ένας δυνατός, θεαματικός και συναρπαστικός αγώνας.

Να σημειωθεί πως ο αγώνας γίνεται υπό τα αυστηρότερα υγειονομικά πρωτόκολλα περί Covid, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για την πολυμελή οργανωτική επιτροπή.

1η ημέρα, η διαδρομή θα είναι μικρή, περίπου 80 χιλιόμετρα κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και του ποταμού Αλιάκμονα. Το απόγευμα, Κυριακή 28/8 στις 20:00 θα γίνει η πανηγυρική εκκίνηση - τελετή έναρξης στην Οδό ΕΛΙΑΣ, στην πλατεία Ελιάς στο κέντρο της πόλης

Το κέντρο του αγώνα βρίσκεται στο Ξενοδοχείο Aiges Melathron. Εκεί θα γίνει και η τελετή απονομής στις 3/9, 20:00 το απόγευμα.

Στις 29 Αυγούστου, γίνεται μια από τις μεγαλύτερες ειδικές διαδρομές του αγώνα, 300 χιλιόμετρα πάνω στο Σέλι με μια μικρή στάση στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θεαματικά περάσματα από τους αγωνιζόμενους στις πίστες του χιονοδρομικού!

Την 30η Αυγούστου, θα εκδράμουν στο όρος Πάικο, στην μεγαλύτερη διαδρομή του αγώνα (σχεδόν 400km) για μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στον όμορφο αυτό ορεινό όγκο, από Γουμένισσα μέχρι το Θεοδωράκι.

Στις 31 Αυγούστου η διαδρομή θα κινηθεί πέριξ της Βεργίνας και στους πρόποδες της Κατερίνης για μια μικρή διαδρομή 150 χιλιομέτρων, ώστε να έχουν το χρόνο επισκέπτες και αγωνιζόμενοι να επισκεφτούν τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.

Την 1η Σεπτεμβρίου, γίνεται η μεγαλύτερη ειδική διαδρομή του αγώνα, 320 χιλιόμετρα. Οι οδηγοί θα περάσουν απέναντι στην Σφηκιά, όπου είναι η εκκίνηση της 5ης ειδικής διαδρομής, και θα ανέβουν στα Πιέρια Όρη, στο καταφύγιο του Βελβεντού. Μετά θα περάσουν προς την πλευρά του Ολύμπου, που από την μεριά της Θεσσαλίας θα περάσουν στην πλευρά της Καλλιπεύκης και της Καρυάς για να καταλήξουν στην Παραλία του Πλαταμώνα, όπου θα κατασκηνώσουν στο camping Orpheus.

Την 2α Σεπτεμβρίου επιστρέφουν από τον Όλυμπο και τον Παλιό Παντελεήμονα, θα περάσουν από τον Κοκκινοπηλό και την Πέτρα, για να ξαναπιάσουν τα Πιέρια όρη, και το χιονοδρομικό του Ελατοχωρίου, για να καταλήξουν και πάλι στην Σφηκιά μετά από 250 χιλιόμετρα.

Τέλος την 7η μέρα, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, η διαδρομή περιλαμβάνει μια όμορφη βόλτα στο Σέλι, μια διαδρομή σε μονοπάτια και κρυφά περάσματα μέχρι το χιονοδρομικό 3-5 Πηγάδια για να καταλήξουν στην Νάουσα.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα λάβει χώρα η πανηγυρική τελετή λήξης και οι απονομές, στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69