tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

1o Vermio Mountain Running: Η πρώτη νυχτερινή κάθετη ανάβαση

Για πρώτη φορά το Βέρμιο μπαίνει στο χάρτη του ορεινού τρεξίματος, με πρωταγωνιστή τη μοναδική νυχτερινή κάθετη ανάβαση! Στο όνομα του αθλητισμού, της αγάπης για τη ζωή και τις σπάνιες ομορφιές της ελληνικής ορεινής φύσης, διοργανώνεται το 1ο VERMIO MOUNTAIN RUNNING, στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2015, στον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη) και τα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, Ημαθίας.

Μία μοναδική αθλητική διοργάνωση, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, στους λάτρεις της φύσης και του ορεινού τρεξίματος, με σκοπό να αναδείξει τις μοναδικές ομορφιές του όρους Βέρμιο και να προσφέρει μοναδικές αθλητικές εμπειρίες και όχι μόνο.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται πανελλαδικά νυχτερινή κάθετη ανάβαση (Σάββατο 21 Νοεμβρίου) στην έκταση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια, μέσα σε ένα μαγευτικό φθινοπωρινό τοπίο με μοναδικά όπλα την αντοχή, τη δύναμη και ένα φακό κεφαλής.

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, ο Αγιος Παυλος (Κουτσούφλιανη), Νάουσας, θα φιλοξενήσει το 1ο VERMIO MOUNTAIN RUNNING και το JUNIOR VERMIO MOUNTAIN RUNNING, μία ειδική διαδρομή για τους μικρούς μας φίλους.

Στα πλαίσια της μοναδικής αυτής διοργάνωσης, θα υπάρxει πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων, που αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία ψυχικής και σωματικής τόνωσης για όλους, μικρούς και μεγάλους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69