tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επέστρεψαν από το Eurogym οι αθλήτριες της ρυθμικής του Φιλίππου Βέροιας

Filipos sweded

Μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία είχαν την ευκαιρίανα ζήσουν από κοντά τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του Α.Π.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ»,αφού ήταν μία από τις 8 ελληνικές ομάδες που εκπροσώπησαν όχι μόνο την χώρα μας αλλά και την πόλη της Βέροιας σ αυτό το τόσο σημαντικό φεστιβάλ της Ευρωπαϊκής γυμναστικής που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα .Φέτος έγινε στο Helingsborg της Σουηδίας από τις12 έως τις 18 Ιουλίου και είχε πραγματικά τεράστια επιτυχία και από άποψη οργάνωσης αλλά και από άποψη συμμετοχής χωρών.

Σύσσωμη η ευρωπαϊκή γυμναστική παρουσίασε ότι καλύτερο και καινούργιο είχε να επιδείξει. Με  σεμινάρια και παρουσιάσεις στα παραδοσιακά  αθλήματα της γυμναστικής ,όπως ενόργανη ,ρυθμική, ακροβατική, τραμπολίνο ,αισθητική γυμναστική,αλλά και σεμινάρια και επιδείξεις σε μία σειρά νεότερα αθλήματα στον χώρο της γυμναστικής αλλά και του χορού. Εξειδικευμένοι προπονητές ,δάσκαλοι  αλλά και διακεκριμένοι χορευτές και χορογράφοι παρέδιδαν μαθήματα στους πάνω από 4500 αθλητές και αθλήτριες του Eurogym.Μια πραγματική γιορτή της γυμναστικής!!

Και πέρα από το πραγματικά τεραστίων διαστάσεωνυπερσύχρονο κλειστό στάδιο την Arena όπως την ονόμαζαν, όπου έγιναν η τελετή έναρξης ,το Gala και η τελετή λήξης και φυσικά τα διάφορα σεμινάρια στις αμέτρητες αίθουσες του, σε όλη την πόλη επικρατούσε μία απίστευτα  γιορταστική ατμόσφαιρα αφού στις μεγάλες εξέδρες που είχαν στηθεί σε όλα τα πάρκα και τις πλατείες οι διάφορες χώρες  και πόλεις παρουσίαζαν τις  δουλειές τους !

Τρισευτυχισμένα τα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ μας δήλωσαν «η συμμετοχή μας στο Eyrogym ήταν για μας μια αξέχαστη εμπειρία!!! Γνωρίσαμε καινούργιες τεχνικές και καινούρια αθλήματα που δεν είναι τόσοδιαδεδομένα στην χώρα μας .γνωρίσαμε καινούρια μέρη και κάναμε καινούριους φίλους και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την δουλειά αθλητών από άλλες χώρες! Ευχαριστούμε πραγματικά την ομάδα μας και φυσικά τις προπονήτριές μας Μωυσιάδου Κατερίνα και Χαβιαροπούλου Ηρώ που μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι τόσο μοναδικό!!!

 

Ελπίζουμε  στο επόμενο Eurogym να είμαστε πάλι παρούσες!»

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69