tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Νιμπίτη του ΕΟΣ στο Παγκόσμιο της Ρουμανίας

NIMPITI

Η αθλήτρια του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Γεωργία Νιμπίτη, αναχώρησε για το Κλιέι Γκρατιστέι της Ρουμανίας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων-Νεανίδων από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016. 

eos vasilopita2

Η βασιλόπιτα

Στις 24 Ιανουαρίου 2016, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, με την συμμετοχή περίπου 200 αθλητών και φίλων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2016. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού, Δάγγας Στέλιος. Ο ίδιος όπως και ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κ. Βελής Νικόλαος, ευχήθηκαν σε όλους πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο, και ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, να διατηρήσει για άλλη μια χρονιά, τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος.

eos vasilopita

Τυχεροί της εκδήλωσης αναδείχτηκαν:

1.στην κεντρική βασιλόπιτα το τμήμα καταβάσεων, ήταν ο μεγάλος τυχερός της χρονιάς, και το δώρο παρέλαβε ο έφορος καταβάσεων κ. Στάρκας Κώστας.

2.στο τμήμα του φυτωρίου το τυχερό φλουρί έπεσε στον μικρό αθλητή Κοσμίδη Γιώργο,

3. στο τμήμα δρόμων αντοχής, τυχερός αναδείχτηκε ο αθλητής Θεόδωρο Παμπουχίδης, και

4. στα μέλη του συλλόγου, τυχερός στάθηκε ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κ. Τούφας Στέργιος.

"Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του στους χορηγούς που υποστήριξαν την εκδήλωση και ήταν οι :
LEFOUSIS SNOWSPORTS, ΚΟΣΜΑΣ ΜΑΝΤΣΙΟΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ SKI MARKET, ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ WINTER SKI SHOP, ΑΦΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, VERLAT 84, CAFÉ HOME, CARINO, ΤΥΠΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ-ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ.

Ιδιαίτερη μνεία, θα πρέπει να γίνει και στους χορηγούς-υποστηρικτές του συλλόγου, οι οποίοι συνέδραμαν οικονομικά για την αποκατάσταση της στέγης του μεγάλου καταφυγίου, το οποίο αποτελεί το θεμέλιο λίθο της ιστορίας του Ε.Ο.Σ Νάουσας. Ευχαριστούμε θερμά τους: Σίνο Παντελή, Βαρβαρέσος Α.Ε, Καρυδά Πέτρο, Βελή Νικόλαο, και Γιαννακοβίτη Νικόλαο" αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΣ."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69