tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Αγώνας ανάβασης ποδηλασίας δρόμου στο Βέρμιο

anavasi podil

Ο Ποδηλατικός Φυσιολατρικός Όμιλος Νάουσας διοργανώνει Αγώνα Ανάβασης Ποδηλασίας Δρόμου (για γερά πόδια) στο όρος Βέρμιο και συγκεκριμένα στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, για τις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων - Ανδρών/Γυναικών (Open), που θα σημάνει την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου για το χιονοδρομικό.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:
Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ:
Έμπροσθεν της πύλης του δημοτικού πάρκου στο κέντρο της Νάουσας (καφετέριες έναντι πάρκου).

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
Κυριακή 19/10/2014 Αγώνας Ποδηλασίας Δρόμου – 1η Ανάβαση Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγαδιών (Ατομικό Χρονόμετρο)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
Λεπτομέρειες και υψομετρικά της διαδρομής θα δημοσιευτούν μέχρι την Παρασκευή 21/9/2014.
Η συνολική διαδρομή θα είναι 17 km (θα προηγείται προεκκίνηση περίπου 3km) και θα αποτελείται από συνολικά 1.100m υψομετρική διαφορά.
Η διαδρομή του αγώνα θα είναι άρτια σηματοδοτημένη 2 ημέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Η διαδρομή του αγώνα θα είναι άρτια σηματοδοτημένη και θα καλύπτεται σε όλο της το μήκος με κριτές, προσωπικό ασφαλείας, ιατρικό προσωπικό και τροφοδοσία. Η χρήση κράνους που απαιτείται από τους κανονισμούς ΕΟΠ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Κατά την διεξαγωγή του αγώνα απαγορεύονται ποδηλάτες μη συμμετέχοντες να βρίσκονται εντός της διαδρομής. Απαγορεύεται η συμμετοχή στον αγώνα με ποδήλατα ΜΤΒ (ορεινής ποδηλασίας).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ:
19/10/2014, 11:00πμ. - Συγκέντρωση αθλητών έμπροσθεν της πύλης του δημοτικού πάρκου στο κέντρο της Νάουσας (καφετέριες έναντι πάρκου).
19/10/2014, 11:30πμ. - Εκκίνηση Αγώνα Ανάβασης
19/10/2014, με το πέρας του αγώνα – Απονομές βραβείων εντός του Ξενοδοχείου στην βάση του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια, Νάουσα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:
Οι κατηγορίες αγωνιζόμενων ανδρών θα καταρτίζονται βάση ηλικίας και θα είναι οι εξής:

• Κατηγορία εφήβων...................... (έως 19 ετών)
• Κατηγορία 20+.............................. (από 20 έως 29 ετών)
• Κατηγορία 30+.............................. (από 30 έως 39 ετών)
• Κατηγορία 40+.............................. (από 40 έως 49 ετών)
• Κατηγορία 50+.............................. (από 50 ετών και άνω)

• Κατηγορία γυναικών

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. καθώς και OPEN (ανεξάρτητοι) αθλητές – ποδηλάτες/τριες.
Κάθε αθλητής με την συμμετοχή του στον αγώνα δηλώνει υπεύθυνα ότι αποδέχεται τους κανονισμούς της προκήρυξης και ότι είναι απολύτως υγιής και έτοιμος (σωματικά και ψυχικά) για την συμμετοχή του στον συγκεκριμένο αγώνα, αντιλαμβανόμενος όλους τους πιθανούς κινδύνους που απορρέουν από την συμμετοχή του σε αυτόν. Κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να τηρεί τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) κατά την διάρκεια του αγώνα. Κατ' επέκταση, συμμετέχει αποκλειστικά και μόνο με δική του ευθύνη και παράλληλα αναγνωρίζει ότι οι διοργανωτές, όπως και κάθε πρόσωπο που εργάζεται και εμπλέκεται με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη απέναντί του για τυχόν τραυματισμό του, καταστροφή ή απώλεια προσωπικού εξοπλισμού ή αντικειμένων, πριν, κατά την διάρκεια ή και μετά τον αγώνα.
Κάθε αθλητής με την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο αγώνα δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν απαιτεί καμία αποζημίωση για φωτογραφίες, βίντεο, στιγμιότυπα, αποτελέσματα με προσωπικά του στοιχεία ή συνεντεύξεις του κατά την διάρκεια της διοργάνωσης που τυχόν θα χρησιμοποιηθούν από τον διοργανωτή ή τους χορηγούς για ενημερωτικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δηλώσεις συμμετοχών μπορούν να υποβληθούν για όλους ως εξής:

1) μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με καταβολή του ποσού συμμετοχής στην γραμματεία του αγώνα στις 19/10/2014 έως τις 11:00 πμ.

2) επί τόπου έως και 30' πριν την εκκίνηση του αγώνα στην γραμματεία του αγώνα (έως τις 11:00 πμ. της 19/10/2014), έμπροσθεν της πύλης του δημοτικού πάρκου στο κέντρο της Νάουσας (καφετέριες έναντι πάρκου).

Όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαιρέτως θα συμπληρώνουν Υπεύθυνη Δήλωση στη γραμματεία, υπογεγραμμένη ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και ότι είναι άνω των 18 ετών.
Οι ανήλικοι κάτω των 18 θα πρέπει να έχουν μαζί τους Υπεύθυνη Δήλωση (συναίνεσης-συμμετοχής) υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα τους, η οποία θα είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια αρχή (ΚΕΠ, Αστυνομία, Δήμος) που θα αναφέρει ότι επιτρέπουν να συμμετέχει στους παραπάνω αγώνες και σε περίπτωση φθοράς του εξοπλισμού (ποδήλατο) ή ατυχήματος του αθλητή-αθλήτριας δεν θα φέρει καμία ευθύνη ο διοργανωτής σύλλογος.(download της ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/MTB CLUB NAOUSA)

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές το αργότερο έως και 30' πριν την εκκίνηση του αγώνα. Λοιπές πληροφορίες και ενημερώσεις θα δίνονται μέσω από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.facebook.com/MTB CLUB NAOUSA)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ:
Για ότι δεν προβλέπει η παρούσα, ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τούς αγώνες ποδηλασίας δρόμου και η αγωνόδικος επιτροπή.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ / RADIOS / SPLIT CREWS:
Λεπτομέρειες και υψομετρικά της διαδρομής θα δημοσιευτούν μέχρι την Παρασκευή 21/9/2014.
Η συνολική διαδρομή θα είναι 17 km (θα προηγείται προεκκίνηση περίπου 3km) και θα αποτελείται από συνολικά 1.100m υψομετρική διαφορά.
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει έμπροσθεν της πύλης του δημοτικού πάρκου Νάουσας (καφετέριες) και ο τερματισμός θα είναι έμπροσθεν του ξενοδοχείου στην βάση του Χ.Κ. 3-5 Πηγάδια, Νάουσα.
Η διαδρομή του αγώνα αποτελείται αποκλειστικά από ανηφορικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο, με κλίσεις που κυμαίνονται από 3% έως 17% και εναλλαγές τοπίου κατά κύριο λόγο σε σκιερό μέρος με πυκνή και ψηλή βλάστηση.
RADIOS: Θα υπάρχει ασύρματη επικοινωνία σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό για την αποφυγή τραυματισμών και άλλων απρόβλεπτων.
SPLIT CREWS: Σε όλη τη διαδρομή θα υπάρχει συνοδεία με τετράτροχα οχήματα για λόγους ασφαλείας και τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων μέσα σε αυτή.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ:
Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 8€/αθλητή.
ΤΟΠΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:
Μπορείτε να βρείτε ξενοδοχεία και καταλύματα στην ιστοσελίδα www.naousa.gr .

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ:
Θα υπάρχει μια υδροδοσία περίπου στο 9ο χιλιόμετρο και μια στον τερματισμό. Επίσης, στον τερματισμό θα διανέμονται δωρεάν φρούτα, γλυκά και δωρεάν γεύμα.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Στον 1ο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονέμεται χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα, στον 3ο νικητή χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
Στον 1ο , 2Ο και 3ο νικητή γενικής (OVERALL ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) θα απονέμεται κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο με το λογότυπο του αγώνα.

Ο διοργανωτής σύλλογος θα παρέχει δωρεάν μεταφορά των προσωπικών ειδών ρουχισμού κ.α. των συμμετεχόντων αθλητών στον τερματισμό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69