tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο 6ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας

oav pro tennis

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας, με την αγωνιστική ομάδα των μικρών αθλητών/τριών του, που αγωνίζονται στην κατηγορία κάτω των δέκα ετών και την προπονήτρια κ. Παλαιστή Ντέπη, συμμετείχε στο 6ο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα tennis.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον Αγ. Νικόλαο Νάουσας, εφαρμόζοντας το ομαδικό σύστημα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης και συμμετείχαν σωματεία της Γ΄Ένωσης Κ.Δ.Μακεδονίας.

Ήταν μια γιορτή του τένις με συμμετοχή ενενήντα σχεδόν παιδιών, σε ευχάριστο περιβάλλον και με εναλλαγές του καιρού που δεν πτόησαν κανέναν.

Όλοι οι αθλητές/τριες του Ομίλου με δυναμικές παρουσίες σε όλα τα επίπεδα, αγωνίσθηκαν με ενθουσιασμό και πάθος, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κερδίζοντας τις αντίπαλες ομάδες σε όλες τις συναντήσεις τους.

Αναλυτικά:

Με κόκκινη μπάλα αγωνίστηκαν : ΜΠΑΚΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ .

Πράσινη μπάλα: ΒΑΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΑΛΚΗΣ, ΒΑΝΤΕΡ ΣΠΟΕΛ ΚΑΤΙΑ,. ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΥΛΩΝΑ ΜΑΡΙΑ- ΑΘΗΝΑ , ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΧΑΡΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας ιδρύθηκε το 1988, είναι επίσημο αναγνωρισμένο σωματείο και μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντ/ρισης και της Γ ΄ Ένωσης Σωματείων Κ.Δ. Μακεδονίας.

Εδώ και 26 χρόνια έχει ενεργό δράση και έντονη παρουσία. τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε διοργανώσεις Πανελλαδικών. Ενωσιακών, Διασυλλογικών και Διεθνών Πρωταθλημάτων τένις .

Η έδρα του Ομίλου είναι στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Μακροχωρίου και λειτουργούν καθημερινά τμήματα ενηλίκων, Ακαδημίας και Αγωνιστικών ομάδων.

Οι προπονήσεις ξεκινούν από την ηλικία των πέντε ετών με το πρόγραμμα του mini tennis και δεν έχουν όριο ηλικίας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες: 23310/43305, 6977596507.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69