tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυλαία αγωνιστικής χρονιάς στον Όμιλο Αντισφαίρισης Βέροιας

omilos mikra

Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ολοκλήρωσε την αγωνιστική χρονιά 2014 με μια γιορτή του τένις για τις μικρές ηλικίες. Με μία όμορφη εκδήλωση σε ρυθμούς Χριστουγέννων και ηλιόλουστη μέρα που δεν θύμιζε σε τίποτα τις προηγούμενες μέρες του χειμώνα , σχεδόν εκατό αθλητές και αθλήτριες κάτω των ένδεκα ετών, από τα σωματεία αντισφαίρισης Κ.Δ. Μακεδονίας αγωνίσθηκαν στην έδρα του Ομίλου στο Δ.Α.Κ Βέροιας στο Μακροχώρι.

Με αγώνες όλοι με όλους και με παράλληλες εκδηλώσεις , οι λιλιπούτειοι αθλητές/τριες απόλαυσαν την φιλοξενία του Ομίλου και επιβραβεύθηκαν όλοι για την αγωνιστική τους προσπάθειά τους με ένα μετάλλιο και ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι.

Τα χαμόγελα και οι ευχές στα πρόσωπα όλων, ικανοποίησαν τους διοργανωτές του Ομίλου και τους γέμισαν αισιοδοξία, για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον και προπονήσεις που σκοπό και στόχο έχουν να βλέπουν καθημερινά χαρούμενους αθλητές/τριες , οι οποίοι/ες μέσα από το παιχνίδι, θα αγαπήσουν πρώτα το άθλημα και μετά θα αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταθλητές.

Παράλληλα οι μεγαλύτερες αθλήτριες του Ομίλου με επιτυχίες το 2014, που ικανοποίησαν τόσο τους ίδιους όσο και την προπονήτριά τους κ. Παλαιστή Ντέπη, θα αγωνισθούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ένωσης , το MASTER 2014 το Σ/Κ 20-21/12/2014 στην Πτολεμαίδα.

Συμμετέχουν μόνο οι τέσσερεις καλύτεροι της Πανελλήνιας βαθμολογίας για το 2014 που ανήκουν στα σωματεία της Γ΄Ενωσης Κ.Δ. Μακεδονίας.
Ο Όμιλος συμμετέχει με τρείς πρωταθλήτριες , την ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ στην κατηγορία των Κ14 και την ΜΥΛΩΝΑ ΝΙΝΑ στην κατηγορία Κ16.

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών 2014 Γ΄ Κατηγορίας όπως κάθε χρόνο, το διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας , με εντολή της Γ΄Ένωσης, το Σ/Κ 6-7 Δεκεμβρίου 2014 στα γήπεδα τένις του Δ.Α.Κ στο Μακροχώρι.

Συμμετείχαν επτά σωματεία της Ένωσης και με αγώνες round robin αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης , που ανεβαίνει κατηγορία για το 2015.

Ο όμιλος συμμετείχε με τους ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟ, ΜΟΥΤΑΦΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ και ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΘΕΟΛΟΓΗ. Με καλή προσπάθεια όλων δεν μπόρεσαν να αναδειχθούν πρωταθλητές και κατέλαβαν την τέταρτη θέση.

Η ομάδα των Γυναικών αγωνίσθηκε στη Β΄ Εθνική Κατηγορία στα Κουφάλια με τις ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΜΥΛΩΝΑ ΝΙΝΑ, οι οποίες κατέλαβαν την 3η θέση στον όμιλό τους και παραμένουν στην Β΄ κατηγορία και για το 2015.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69