tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένα χρυσό μετάλλιο και εμπειρίες για τους παλαιστές της Αλεξάνδρειας σε διεθνές τουρνουά της Γερμανίας

Στο Aalen της Γερμανίας βρέθηκαν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, οι αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», όπου συμμετείχαν στο 41ο Διεθνές Τουρνουά ελευθέρας πάλης που διοργανώνεται από τον τοπικό σύλλογο πάλης.

Στο πολύ δυνατό αυτό ετήσιο διεθνές τουρνουά ελευθέρας πάλης ο Ημαθίωνας συμμετείχε με 7 αθλητές καθώς ο Άγγελος Αποστολίδης αγωνίστηκε με το KSV Musberg, ομάδα με την οποία αγωνίζεται στην Γερμανία.

Ο Αποστολίδης ήταν και ο μόνος που τελικά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου αφού κυριάρχησε στην κατηγορία των 80 κιλών παμπαίδων και πήρε επάξια το χρυσό μετάλλιο.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν οι:

  1. Παπασταματίου Θωμάς στα 47 κιλά προπαμπαίδων,
  2. Τσακυρίδης Γρηγόριος στα 50 κιλά προπαμπαίδων,
  3. Γαβριηλίδης Σάββας στα 55 κιλά παμπαίδων,
  4. Παπασταματίου Κωνσταντίνος στα 57 κιλά παμπαίδων,
  5. Ξενίδης Ευστάθιος στα 62 κιλά παμπαίδων,
  6. Ζαφειρόπουλος Θεόδωρος στα 60 κιλά παίδων, και
  7. Πόλος Νικόλαος στα 65 κιλά παίδων

«Οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση θα αποτελέσουν την βάση για τις απαραίτητες προπονητικές προσαρμογές οι οποίες θα πρέπει να γίνουν, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο» δήλωσαν οι προπονητές της ομάδας Κουκλίδης Χαράλαμπος και Σαββίδης Νεκτάριος (με αλφαβητική σειρά).

Τα μέλη του Δ.Σ., Τσακυρίδης ΕλευθέριοςΦιλουργιώτη ΜελπομένηΖαφειρόπουλος Γεώργιος και Παπασταματίου Σταμάτης, που συνόδευσαν την αποστολή, οι γονείς, Καραλιοπούλου Χριστίνα και Γαβριηλίδης Γεώργιος, καθώς και όλη η ομάδα ευχαριστούν από καρδιάς την οικογένεια Θεόδωρου Αποστολίδη για την φιλοξενία των αθλητών και των προπονητών και την βοήθειά τους καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής τους στην Γερμανία

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69