tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι ζήτησε από τους εκπροσώπους δήμων και περιφέρειας ο Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας ΑμΕΑ "Αιγές"

Την στήριξη των δήμων της Ημαθίας και της Περιφέρειας ζήτησε ο Σύλλογος ΑμΕΑ Ημαθίας "Αιγές" σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Η διοίκηση του συλλόγου ζήτησε στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που υλοποιούν οι δήμοι να προσλαμβάνεται και γυμναστής ειδικής αγωγής ο οποίος θα εξυπηρετεί 2-3 την εβδομάδα τμήμα αθλητών του συλλόγου. Επίσης ζητήθηκε βοήθεια στο θέμα των κλειστών χώρων εκγύμνασης, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν προπόνηση σε εξωτερικό χώρο. Ένα άλλο αίτημα που κατατέθηκε ήταν στους αγώνες δρόμων που διοργανώνονται, να υπάρχει μέριμνα και για μια διαδρομή για άτομα με αναπηρία. 

Aiges 194655

Στην κουβέντα που αναπτύχθηκε, οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν γνωστό ότι καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να διοργανωθούν στην Ημαθία αγώνες στίβου για ΑμΕΑ ενώ έγινε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα θα γίνει επίδειξη μόδας με αθλητές του συλλόγου ΑμΕΑ αλλά και με αθλητές άλλων σωματείων χωρίς αναπηρία.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε η ειδική συνεργάτης Νίκη Καρατζιούλα. Από τον δήμο Βέροιας παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Συρμούλα Τζήμα και ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, από τον δήμο Αλεξάνδρειας ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δριστάς και από τον δήμο Νάουσας υπηρεσιακός παράγοντας (την ίδια ώρα συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

Aiges 195621

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69