tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας το Ευρωπαϊκό Βραβείο για τις "Βέλτιστες Πρακτικές για την Ισότιμη Προώθηση των ΑμεΑ στον Αθλητισμό"

Την πρώτη θέση απέσπασε η υποψηφιότητα του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΆμεΑ Βέροιας στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο του "Εqual Sport For All" Erasmus+Sport Project που αφορά την προώθηση των Ατόμων με Αναπηρία στον Αθλητισμό!

Το βραβείο, που συνοδευόταν από σεβαστό χρηματικό έπαθλο παρέλαβε ο ίδιος ο Ιδρυτής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Καθ. Ειδ. Φ.Α., από τον Καθηγητή Υγιεινής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βανταράκη Απόστολο, συντονιστή του Project.

H υποψηφιότητα του "Εν Σώματι Υγιει" συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων προς βράβευση στην κατηγορία "Best Practice to tackle Disability Equality in Sports" (Βέλτιστες Πρακτικές για την Ισότιμη Προώθηση των ΑμεΑ στον Αθλητισμό), έπειτα από "τυφλή" κρίση πέντε διαφορετικών κριτών από τα Πανεπιστήμια* που συμμετείχαν στο ESFA Erasmus+Sport Project. Τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψην ήταν τα εξής:

α) Η συνολική εικόνα του φακέλου υποψηφιότητας
β) Οι καινοτόμες δράσεις που εισήγαγε ο υποψήφιος και
γ) Η επίδραση που είχαν οι δράσεις του στην προώθηση των ΑμεΑ στον Αθλητισμό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69