tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκες για τα τμήματα βόλεϊ του Ποσειδώνα

Πρώτη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα στο πρωτάθλημα γυναικών Κεντροδυτικής Μακεδονίας.  Κέρδισαν μέσα στην Βέροια τον Αίολο Κατερίνης με 3-0 σετ(25-15,25-17,25-19). Παίζοντας όμορφο βόλλευ έδειξε σε όλα τα σετ την ανωτερότητα της έναντι του αντιπάλου της κ κέρδισε δίκαια.

Διακρίθηκαν :Μαγγαλιού Βέρα, Τυριακίδου Ευαγγελία, Πάντσιου Ελένη και Τσιώτρα Μαρία.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος), Τσιώτρα Μαρία, Τυριακίδου Ευαγγελία, Πάντσιου Ελένη, Μαγαλιού Βέρα, Μπέη Βασιλική, Τσανασίδου Ελβίρα, Λαζεκίδου Αναστασία, Γεωργιάδου Μαρία, Μαραβελάκη Ελένη, Μπονάνου Κατερίνα, Δούρδα Ελευθερία.

Οι κορασίδες

Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα κορασίδων η ομάδα του Ποσειδώνα, Κερδίζοντας αυτή την φορά τον Ζαφειρακη Νάουσας με 3-0 σετ (25-9,25-15,25-17).

Παίζοντας βολλευ ψηλού επιπέδου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Νάουσας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Όλες οι παίχτριες που χρησιμοποιηθηκαν παίξανε εξαιρετικά. 

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Πάντσιου Ελένη, Σαράφη Μαρία, Μπέη Βασιλική, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Τσιώτρα Μαρία, Μουρατίδου Γωγώ, Λαζεκίδου Αναστασία, Μαραβελάκη Ελένη, Μαγγαλιού Βέρα, Αγγελοπούλου Κατερίνα, Δούρδα Ελευθερία, Γκλαβίνα Στεφανία.

thumbnail 2

Οι παγκορασίδες

Έκτη συνεχόμενη νίκη για τις παγκορασίδες του Ποσειδώνα μέσα στο Κιλκίς με 1-3 σετ(21-25,25-21,8-25,23-25) που τον φέρνει μόνο στην δεύτερη θέση πίσω από τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. 

Από τα κορίτσια του Ποσειδώνα διακρίθηκαν η Μπονάνου Κατερίνα, η Πάντσιου Βασιλική, η Γκλαβίνα Στεφανία και η Δούρδα Ελευθερία.

ελευθερία. 

Την Κυριακή στις 10 ο Ποσειδώνας υποδέχεται την ομάδα των Γιαννιτσών όπου θα ξεκαθαρίσει η πρωτιά του ομίλου που οδηγεί απευθείας στο φάιναλ φορ. 

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Μπονάνου Κατερίνα, Πάντσιου Βασιλική, Γκλαβίνα Στεφανία, Δούρδα Ελευθερία, Τσανασίδου Ελβίρα, Μαραβελάκη Ελένη, Σαράφη Πετρούλα, Ζουγιού Δήμητρα, Βέιου Μελίνα, Καπνά Ηλιάννα, Μπονάνου Βασιλική, Ισλαμίδου Χριστιάννα 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69