tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συγχαρητήριο μήνυμα του Θεόφιλου Κορωνά στην ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου

Συγχαρητήριο μήνυμα στην ομάδα Βόλεϊ του Φιλίππου που κέρδισε την άνοδο εξέδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς. Στο μήνυμα αναφέρει:

"Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του β΄ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την συνακόλουθη άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία , αυτήν της Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος .

Ιδιαίτερο «παράσημο» για την ανδρική ομάδα Volley της πόλης μας, αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια μαθηματικά πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος , λόγω του ιού covid -19 , καταδεικνύοντας ότι άξιζε την άνοδο πέραν από κάθε αμφιβολία , καθώς την κατέκτησε αδιαμφισβήτητα στο «παρκέ».

Η συγκεκριμένη επιτυχία , γνωρίζω προσωπικά , ότι αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ , πρώην παίχτες και παράγοντες , που αγωνίστηκαν στο παρελθόν εντός κι εκτός γηπέδου , προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στην επαγγελματική κατηγορία. Οι άνθρωποι αυτοί αν κι έφτασαν πολύ κοντά, στο τέλος δεν γεύτηκαν δυστυχώς την χαρά αυτή. Η τωρινή ομάδα δικαίωσε τις προσδοκίες και ικανοποίησε τις επιθυμίες όλων , σκορπώντας μόνο χαρά.

Εύχομαι οι επιτυχίες του τμήματος να συνεχίσουν να έρχονται στον ίδιο αμείωτο ρυθμό και στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69