tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Ανσαμπλ η Μαρία Παυλίδου του ΑΟΡΓ Βέροιας

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Ανσαμπλ κλήθηκε η Μαρία Παυλίδου του ΑΟΡΓ Βέροιας. Η είδηση που ήρθε από την Ε.Γ.Ο. αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ίδια την αθλήτρια, την προπονήτριά της Κική Χωματά, τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα και φυσικά για τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας Α.Ο.Ρ.Γ. ΒΕΡΟΙΑΣ και τους γονείς της Γιώργο Παυλίδη και Φανή Αποστολίδου.

Το όνειρο κάθε αθλήτριας είναι η Εθνική ομάδα της χώρας της. Το πρώτο μεγάλο βήμα για τη Μαρία έγινε. Μαζί με άλλες 24 αθλήτριες ,που επιλέχθηκαν ύστερα από δύο τεστ, παρουσία των ομοσπονδιακών προπονητριών της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ ,πέντε μόνο από τη Βόρεια Ελλάδα και η μοναδική από την Ημαθία θα ενταχθεί στο αθλητικό κέντρο « Άγιος Κοσμάς» , στην Αθήνα, από 20/8/20-30/8/20 για να γίνει η τελική επιλογή για την εθνική ομάδα ανσάμπλ νεανίδων της Ελλάδος. Όλη η Βέροια εύχεται στη Μαρία να τα καταφέρει και σ’ αυτήν τη δοκιμασία και να βγει νικήτρια για ακόμη μια φορά.

Δήλωση Προέδρου: Συγχαρητήρια στη Μαρία, στην προπονήτριά της Κική Χωματά και τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα. Δεν είναι η μοναδική αθλήτρια για το σύλλογό μας που πέτυχε κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλες που στελέχωσαν την Εθνική ομάδα. Εύχομαι να τα καταφέρει και στο τελικό στάδιο και να μας κάνει ακόμη πιο περήφανους. Είμαστε ήδη περήφανοι βέβαια γιατί επιλέχθηκε ανάμεσα από εκατό ογδόντα νεάνιδες απ’ όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογός μας συνεχίζει τις επιτυχίες του στα 31 χρόνια παρουσίας του, δουλεύοντας μεθοδικά κα με σοβαρότητα. Αν τελειώσει γρήγορα και το «σπίτι της γυμναστικής» ,που το εξήγγειλε ο Δήμαρχος φέτος και πήρε το δρόμο για την πραγματοποίησή του , τότε οι επιτυχίες της Ρυθμικής Γυμναστικής της Βέροιας θα είναι σίγουρα ακόμη μεγαλύτερες.

Δήλωση προπονήτριας: Νιώθω πάρα πολύ περήφανη και δικαιωμένη για τη Μαρία. Ήταν ένα παιδί που ξεχώρισε στα μάτια μου από την πρώτη στιγμή για τις φυσικές της ικανότητες, τον ιδανικό της σωματότυπο , την αγωνιστική της σταθερότητα και το πείσμα που έβγαζε το βλέμμα της στις κρίσιμες στιγμές. Ξεκίνησε την καριέρα της δειλά, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις όποιες φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να κρύβει ένα μικρό κορίτσι που αγωνίζεται με σοβαρότητα για κάτι που αγαπάει. Τα μόνα που χρειάστηκε ήταν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, η οποία και δημιουργήθηκε μέσα της ύστερα από σκληρή δουλειά, και να φανταστεί τον εαυτό της να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε μεγάλους αγώνες. Καμαρώνω που τη βλέπω να έχει πάρει τόσο υπεύθυνα το στόχο της και να μην τη σταματάει τίποτα. Όμως, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Έχουμε μπροστά μας το τελευταίο προπονητικό τεστ από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες ,οι οποίες θα έχουν και την τελική απόφαση για τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν την Εθνική μας ομάδα. Εύχομαι να ακολουθήσει το σώμα της την επιθυμία της ψυχής της και να πετύχει το μεγάλο, κοινό μας όνειρο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς της για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία χρόνων και την αληθινή στήριξη και αυτοθυσία προς το όνειρο του παιδιού τους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τη συναδέλφισσά μου Ναταλία Κνιάζεβα για την πολύτιμη βοήθειά της στην προπονητική προετοιμασία της Μαρίας και κυρίως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτό τον ιστορικό σύλλογο, στον οποίο πρωτεργάτες είναι οι γονείς μου Χωματάς Ευθύμιος και Μυλωνά Μαρία για την στήριξή τους στο να υπάρχουν όσο το δυνατόν καλύτερες προπονητικές συνθήκες για τα παιδιά μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69