tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φίλιππος Βέροιας: Έναρξη συνεργασίας με τον Έρικ Μπίτι

Η διοικούσα επιτροπή του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Έρικ Μπιτι. O 22χρονος Αμερικανός πρώην αθλητής του Stanford University των ΗΠΑ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της σεζόν 2020-2021Volley League ανδρών.

Γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου του 1998, στο Όραντζ της Καλιφόρνιας, ο Έρικ Γουίλιαμ Μπίτι, όπως είναι το πλήρες όνομα του παίκτη, αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 2.00μ. O άσος του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Βέροια, για χάρη του Φίλιππου Βέροιας, θα ταξιδέψει πρώτη φορά πέρα από τον Ατλαντικό και θα πάρει το «βάπτισμα πυρός» ως επαγγελματίας στο ελληνικό πρωτάθλημα .

Ο Πτυχιούχος Μάνατζμεντ Επιστημών και Μηχανολογίας του Στάνφορντ ξεκίνησε το βόλεϊ σε νεαρή ηλικία στις ομάδες HBC and 949 Athletics και πολύ σύντομα ξεχώρισε. Αγωνιζόμενος στο σχολικό πρωτάθλημα Boys Junior Nationals U17 All Tournament κατέκτησε δύο εθνικούς τίτλους με το Λύκειο του Huntington Beach, φτάνοντας και σε άλλες ατομικές διακρίσεις.

To 2016 ο Μπίτι χρίστηκε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U21 των ΗΠΑ, ενώ απέσπασε τιμητική αναφορά ως «ρούκι (σ.σ πρωτοεμφανιζόμενος)» από την All-MVA (Μidwestern Ιntecollegiate Volleyball Association).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας του με τον Α.Π.Σ Φίλιππο Βέροιας, ο Μπίτι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό για την μεταγραφή του αλλά και τις φιλοδοξίες του: «Για μένα η μεταγραφή στο Φίλιππο Βέροιας είναι κάτι πολύ σημαντική. Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο και ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και την ευκαιρία που μου προσφέρει να παίξω σε έναν υπέροχο και οργανωμένο σύλλογο, όπως ο Φίλιππος Βέροιας. Νομίζω ότι η Βέροια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσω την καριέρα μου και να « χτίσω» όσο καλύτερα μπορώ το όνομα μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό για πρώτη φορά, όπου θα βιώσω ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, όπως αυτό του ευρωπαϊκού βόλεϊ , σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στις ΗΠΑ. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου στο Στάνφορντ θα είναι πολύτιμη και θα με βοηθήσει στην Ελλάδα» τόνισε ο 1ος Αμερικανός άσος στην ιστορία του Φίλιππου Βέροιας, που επεσήμανε ότι επιθυμία του είναι «να κερδίζω σε κάθε αγώνα και να γίνομαι συνεχώς καλύτερος».

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69