tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μάθε τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας - Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Ακόμη μια χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας ξεκινάει δυναμικά και σας περιμένει όλους! Ελάτε να γνωριστούμε και επωφεληθείτε της μοναδικής ευκαιρίας να κάνετε δωρεάν τα 3 πρώτα μαθήματα ώστε τα παιδιά να κάνουν μια πρώτη επαφή με το tennis και να αποφασίσουν εάν θέλουν να συνεχίσουν!

alexandros5

Πάμε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας παίζοντας σε εξωτερικό χώρο, μαθαίνοντας ένα άθλημα που βρίσκεται στην χαμηλότερη επικινδυνότητα μετάδοσης Covid και ακολουθώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ε.Φ.Ο.Α.

alexandros2

Σας περιμένουμε όλους στο σκεπαστό μας γήπεδο στη Ραχιά προκειμένου να γνωριστούμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και φυσικά να παίξουμε καθώς το tennis αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό γυμναστικής και παιχνιδιού!

Στόχος μας στον Όμιλο είναι η άθληση και η ψυχαγωγία, καθώς πάνω από όλα φροντίζουμε τα μέλη μας να εντάξουν το tennis και γενικότερα τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.

alexandros6

Ο “Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας” ιδρύθηκε το 2009 και η έδρα του βρίσκεται στη Ραχιά του Νομού Ημαθίας.

Ο Όμιλος διαθέτει ένα ιδιόκτητο σκεπαστό γήπεδο στη Ραχιά, ενώ παράλληλα -με εκχώρηση του Δήμου Βέροιας- βρίσκονται στη διάθεσή του τα δημοτικά γήπεδα Ράχης (πίσω από το Δημοτικό Σχολείο Ράχης).

Το προπονητικά τμήματα που διαθέτουμε είναι:

• Τμήματα Προπαιδικά – mini tennis (από 4 ετών!)

• Τμήματα Παιδικά – Προαγωνιστικά

• Τμήματα Αγωνιστικά

• Τμήματα Ενήλικων

• Tennis Camp (κάθε καλοκαίρι!)

alexandros4

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας είναι ο Σταύρος Κουκουλομάτης, πρώην αθλητής, απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της Βουλγαρίας Vassil Levski με ειδικότητα στο τένις και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην προπονητική του αθλήματος.

Βοηθός προπονητή είναι η Κορίνα Παπαδοπούλου, κάτοχος διπλώματος σχολής προπονητών, με ειδίκευση στο mini-tennis καθώς έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων κόκκινου, πορτοκαλί και πράσινου επιπέδου.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: http://www.oaav-tennis.gr/ αλλά και στο τηλέφωνο: 6978154532 (Προπονητής: Σταύρος Κουκουλομάτης).

alexandros3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69