tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλος στο δεύτερο φιλικό στην Σύρο ο Φίλιππος

Το δικό του μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε και την Κυριακή o ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος ενόψει της ιστορικής του συμμετοχής στη Volleylegaue, ήρθε ισόπαλος 2-2 σετ με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, ολοκληρώνοντας αήττητος τα δύο φιλικά που έδωσε το διήμερο στη «Βασίλισσα των Κυκλάδων». Επόμενος σταθμός από αύριο η Αθήνα, για μια ακόμη σειρά δυνατών φιλικών με Α.Ο.Ν.Σ. Μίλωνα, Παναθηναϊκό και ΑΟΠ Κηφισιάς.

Οι "ερυθρόλευκοι της Βέροιας", που εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους και στο β΄ ματς με τους βελτιωμένους «Πειρατές», απέδειξαν πως η καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, βγαίνει και στο γήπεδο, δικαιώνοντας έτσι τις φετινές υψηλές προσδοκίες τόσο της διοίκησης, όσο και των φίλων της ομάδας, που βλέπουν ότι η επιτυχία αποτελεί «μονόδρομο» για τον Α.Π.Σ Φίλιππο Βέροιας.

Δίχως να στηρίζεται στην... τύχη του πρωτάρη, αλλά στην αυτοπεποίθησή της, η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, με «όπλα» της το πάθος για την νίκη και την ομοιογένεια, έδειξε ότι με το καλοδουλεμένο της σύνολο, ότι μπορεί να σταθεί ως ίση προς ίση απέναντι σε ομάδες που όχι μόνο πρωταγωνιστούν επί χρόνια στην Volleyleague, αλλά και έχουν βλέψεις τίτλου, όπως ο πανίσχυρος Φοίνικας Σύρου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού φιλικού του «Δ. Βικέλας», όπου και οι δύο τεχνικοί δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, η ομάδα μας προηγήθηκε δις στο σκορ και ισοφαρίστηκε από τους γηπεδούχους, για να λήξει τελικά το ματς 2-2 (17-25, 25-19, 20-25, 25-21) σετ.
Κορυφαίος και τοπ σκόρερ της αναμέτρησης με 21 πόντους ο Γιώργος Τζιουμάκας του Φίλιππου Βέροιας, 15 πρόσθεσε ο Μπίσετ, ενώ απόντος του ανέτοιμου Ράιτς, για το Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ξεχώρισε ο Μήλης με 17 πόντους.
Δηλώσεις
 
Κώστας Προύσαλης (Αρχηγός Φίλιππου Βέροιας): «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φοίνικα Σύρου για την πραγματικά υπέροχη φιλοξενία, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολους καιρούς και περιμένουμε να τους την ανταποδώσουμε στη Βέροια. Δώσαμε δύο πολύ δυνατά φιλικά στη Σύρο, από τα οποία θα βγούνε θετικά, αλλά και αρνητικά συμπεράσματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την καλή και οργανωμένη δουλειά, με τα κεφάλια κάτω. Θεωρώ πως το μέλλον μας ανήκει…»
Έρικ Μπέατι (Ακραίος Φίλιππου Βέροιας): "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος από αυτό το διήμερο στη Σύρο. Δεν γνώριζα τίποτα για τον αντίπαλό μας, αλλά αποδείξαμε με τις εμφανίσεις μας ότι όχι απλά μπορούμε να κοιτάξουμε όλες τις ομάδες στα μάτια, αλλά και να τις νικήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά και να μαχόμαστε σε κάθε πόντο για να κερδίζουμε.»
Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Φίλιππου Βέροιας): «Θεωρώ πως το σημαντικότερο κέρδος από τα δύο φιλικά με το Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ ήταν η μαχητικότητα που επέδειξε η ομάδα, αλλά και ο κάθε παίκτης μας ξεχωριστά! Από τις προπονήσεις φαίνονταν πως δουλεύουμε σωστά και ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν περίμενα τόσο νωρίς να τη βγάλουμε και στο γήπεδο. Νομίζω ότι είναι το στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε σε όλη τη φετινή σεζόν και πάνω σε αυτή να «χτίσουμε» τις βάσεις για την επίτευξη των στόχων μας. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Φοίνικα Σύρου για την εξαιρετική του φιλοξενία…»
Τέλος ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Γιάννης Ορφανός, αναφερόμενος στις εντυπώσεις που του άφησε η εικόνα του Φίλιππου Βέροιας στα δυο φιλικά με την ομάδα του, τόνισε πως «είδα μια «δεμένη» ομάδα, σχεδόν όλα τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτή η μεγάλη ομοιογένεια φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι θα έχει μία πολύ καλή παρουσία στην Volleyleague και νομίζω πως η ομάδα της Βέροιας ήρθε για να μείνει…»
* Οι πόντοι του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ προήλθαν: 4 άσσοι, 54 επιθέσεις, 8 μπλοκ, 21 λάθη αντιπάλων και του Φιλίππου Βέροιας 5 άσσοι, 44 επιθέσεις, 27 λάθη αντιπάλων.
 
Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΟΝΕΧ (Γιάννης Ορφανός): Αντρέ Μπράουν 9π. (6/10επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος), Πρωτοψάλτης Θ. 13 (12/24επ., 1 μπλοκ, 71%υπ, 45%αρ.), Παπαγγελόπουλος 9 (5/8επ., 4 μπλοκ), Ράντκε Μουρίλο 5 (5/9επ.), Ζίγκα Στερν 6 (5/14επ., 1 άσσος, 64%υπ., 50%αρ.), Μήλης 17 (16/31επ., 1 άσσος) / Γκαράς (59%υπ., 41%αρ.), Ηλίας, Λινάρδος 4 (2/5επ., 2 μπλοκ), Κωστόπουλος 3 (3/7επ.), Καρασαββίδης (λ. - 33%).
 
Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Μπεάτι 12π. (7/15επ., 4 μπλοκ, 1 άσσος, 67%υπ., 36%αρ.), Μπίσετ 15 (10/16επ., 5 μπλοκ), Προύσαλης 2 (2/3), Τζιουμάκας 4 (2/3, 2 άσσοι, 39%υπ., 22%αρ.), Γάτσης 4 (1/2, 3 μπλοκ), Τζιουμάκας Γ. 21 (17/22επ., 2 μπλοκ) / Μπουράκης (λ. - 56%υπ. 22%αρ.), Παπάζογλου 2 (2/3), Εντουαρντο, Φερέλ 3 (3/6), Μπουτόπουλος.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69