tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκλογές στον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Χιονοδρόμων Ορειβατών Βέροιας (ΣΧΟΒ) θα πραγματοποιήσει την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου. 

Έχοντας λάβει υπόψη τα υγειονομικά πρωτόκολλα των αρμόδιων υπηρεσιών που αφορούν στη δημόσια υγεία, η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:00, στην αίθουσα  "Sala" του πολυχώρου Ελιά, με τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές.
 
Βάση του νέου νόμου 4726/2020 (ΦΕΚ 181/Α/18-09-2020), θα τοιχοκολληθεί κατάλογος με τα μέλη που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στα γραφεία του Συλλόγου στα Ασώματα αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.sxo.gr μέχρι το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020. Τα μέλη που έχουν αντιρρήσεις μπορούν να τις υποβάλλουν γραπτώς εντός 3 ημερών από την κοινοποίηση του καταλόγου.
 
Οι υποψηφιότητες για τα Διοικητικά Όργανα πρέπει να υποβληθούν στην Γραμματεία του Συλλόγου μέχρι το Σάββατο 10/10/2020 ή ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19.00.  

Θέματα Ημερησίας Διάταξης:

1. Απολογισμός απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου
2. Έγκριση Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Έγκριση του Απολογισμού από την Γενική Συνέλευση
4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Πειθαρχικού Συμβουλίου
5. Συζήτηση για τη μίσθωση του Καταφυγίου του Συλλόγου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69