tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλικό «ποδαρικό με το… δεξί» του Φιλίππου στη Βέροια με 3-0 επί του Ηρακλή

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα «αποκαλυπτήρια» του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας στο παρθενικό φετινό εντός έδρας φιλικό του «Δ. Βικέλας», καθώς η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-15, 25-18) του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, παρά το rotation του προπονητή τους, που σε ένα ακόμη παιχνίδι δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα, ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς των φιλοξενούμενων. Έτσι καθοδηγούμενοι από έναν εξαιρετικό Κώστα Προύσαλη κατάφεραν με πρωταγωνιστές τους Μπίσετ, Γ. Τζιουμάκα, Γάτση μετά το αμφίρροπο α’ σετ, να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους και να φτάσουν στην 3η συνεχόμενη φιλική νίκη τους και 2η φετινή επί της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο τελευταίο τους αγωνιστικό τεστ ενόψει της ιστορικής συμμετοχής τους στη Volleyleague.

Από την άλλη πλευρά, ο Ηρακλής, χωρίς τον άρτι αφιχθείσα και ανέτοιμο Μεξικανό διαγώνιο, Βάργκας, αλλά και τον αρχηγό του Μαυροβουνιώτη, έκανε πολλά αβίαστα λάθη, καθώς το μυαλό των αθλητών αυτό το διάστημα «τρέχει» στο θέμα της αδειοδότησης και συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα. Παράλληλα να σημειωθεί ότι για το «Γηραιό» ήταν το δεύτερο φετινό φιλικό, -αφού στο προηγούμενο εναντίον του Φιλίππου Βέροιας αγωνίσθηκε η ομάδα Κάτω των 21 ετών και πρώτο απέναντι σε ομάδα της Volleyleague, μετά από το πρόσφατο νικηφόρο τεστ κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης.

*Οι πόντοι του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας προήλθαν από 4 άσσους, 37 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 26 λάθη αντιπάλων και του Φίλιππου Βέροιας προήλθαν από 2 άσσους, 31 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-15, 25-18)

Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης Τζιουμάκας Στ. 5 (3/8 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 33% υπ. - 17% άριστες), Μπίσετ 11 (8/11 επ., 2 μπλοκ, 1 άσο, 60% υπ. - 40% άριστες), Γάτσης 8 (3/3 επ., 1 άσο, 4 μπλοκ), Τζιουμάκας Γ. 17 (16/23 επ., 1 μπλοκ) / Μπουράκης (λ, 44% υπ. - 11% άριστες), Εντουάρντο 5 (4/9 επ. 56% υπ. - 31% άριστες, 1 άσος.), Φερέλ 2 (2/4 επ.), Γραμμενούδης 1, Αρτακιανός Παπάζογλου Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 (Δ. Τούμπος): Ντεσποτόφσκι 2 (2/4 επ.), Βερβεσιώτης 5 (5/20 επ.) Κάιο 7 (4/9 επ. 3 μποκ), Κανέλλος 6 (6/8 επ.), Χ. Στεφανίδης 4 (3/11 επ. 1μπλοκ, 41% υπ. - 18% άριστες), Γκιόν 13 (11/26 επ. 2 άσοι, 48% υπ. - 22% άριστες) Κωνσταντινίδης (λ, 53% υπ. - 35% άριστες), Α. Στεφανίδης, Πιτακούδης

Σωκράτης Τζιουμάκας (Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας): «Στο τελευταίο μας φιλικό πριν τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» δοκίμασα 3 διαφορετικά σχήματα και με εξαίρεση το α’ σετ, όπου ήμασταν λίγο σφιγμένοι είχαμε και πάλι καλή απόδοση. Σίγουρα ο Ηρακλής με την προσθήκη του Βάργκας και του Μαυροβουνιώτη, θα είναι πολύ καλύτερος και περιμένω να γίνουν πολύ πιο δυνατά παιχνίδια».

Τζούλιαν Μπίσετ (Κεντρικός/ Ακραίος Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας): «Όταν έχω την κόρη μου στο γήπεδο, παίζω πολύ πιο χαλαρά και αισθάνομαι απελευθερωμένος από άγχος. Νιώθω ότι παίζω μόνο για εκείνη, είτε παίζω κεντρικός, είτε ακραίος είτε διαγώνιος… Έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες και τον καλύτερο πασαδόρο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον Προύσαλη, που με την απόδοσή του βοηθάει όλη την ομάδα.

Δημοσθένης Τούμπος (Προπονητής Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015): «Για μας ήταν το πρώτο δυνατό τεστ κόντρα σε ομάδα της Volleyleague και δεν είχαμε μαζί μας, τον Βάργκας, που ήρθε προχθές στη Θεσσαλονίκη και έχει κάνει μία προπόνηση, αλλά και τον Μαυροβουνιώτη, αφού ένα προσωπικό πρόβλημα τον κράτησε στη Θεσσαλονίκη. Ασφαλώς τα εξωγηπεδικά προβλήματα, που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση και με τα οποία ασχολείται η διοίκηση, δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστη την ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα βρεθεί μία λύση, που θα μας αφήσει όλους ικανοποιημένους. Ο Φίλιππος Βέροιας είναι ομάδα που παίζει πρώτη φορά στην Volleyleague, αλλά έχει έμπειρους παίκτες και καλή οργάνωση».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69