tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων ο Πετράκης

Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, ο πίνακας με τους αθλητές και τις αθλήτριες που πληρούν τα κριτήρια και εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό των Χειμερινών Αθλημάτων για την περίοδο 2020-21. 

Στον πίνακα του σχεδιασμού β΄ κατηγορίας εντάχθηκε και πάλι οι αθλητής από τη Βέροια Πετράκης Κωνσταντίνος. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" βρίσκεται σε περίοδο συνεχής προετοιμασίας για τις διεθνής αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άθλημα της παρα-χιονοσανίδας (para-snowboard) για να μπορέσει να κρατηθεί ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας του (SB-UL) και να κάνει το κάτι παραπάνω από την περσινή 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στοχεύοντας βέβαια στους επόμενους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2022). 

Να θυμίσουμε, ότι ο Πετράκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε στους τελευταίους Παραολυμπιακούς Αγώνες (Pyeongchang 2018) και ο πρώτος αθλητής από τη Βέροια που συμμετείχε ποτέ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69