tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χιονοδρομία: Οι εξετάσεις της σχολής προπονητών μεταφέρθηκαν από το Μέτσοβο στην Βέροια

Mε τους περιορισμούς, λόγω covid19, που έχουν επιβληθεί στην ΠΕ Ιωαννίνων, δεν μπορούν να γίνουν οι προγραμματισμένες εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Χιονοδρμίας στο Μέτσοβο. Οι εξετάσεις στη Βέροια θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον αρχικό πρόγραμμα στο φράγμα Αγ. Βαρβάρας Βέροιας την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020.

Επίσης:

Οι σπουδαστές που είχαν επιλέξει το Μέτσοβο για εξεταστικό κέντρο, μπορούν να εξεταστούν την Κυριακή στη Βέροια. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει αποστείλουν επίσημο αίτημα ηλεκτρονικά (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Οι σπουδαστές που είχαν επιλέξει το Μέτσοβο για εξεταστικό κέντρο, θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες, το προσεχές διάστημα.

Οι σπουδαστές που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες, το προσεχές διάστημα.

Οι σπουδαστές που διαμένουν σε ΠΕ 4ης κατηγορίας θα εξεταστούν σε άλλες ημερομηνίες το προσεχές διάστημα.

Οι σπουδαστές μπορούν να καλύψουν μέρος των απουσιών τους, με την παρακολούθηση των μαθημάτων, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στη Βέροια.

Οι σπουδαστές των περιπτώσεων 2, 3, 4 και 5 θα πρέπει επίσης, να ενημερώσουν το διευθυντή της Σχολής με ηλεκτρονικό μήνυμα (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69