tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον Εθνικό Σχεδιασμό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2021 ο Λευτέρης Μαύρης του "Εν Σώματι Υγιεί"

Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ οι αθλητές και οι αθλήτριες που εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό θερινών Ατομικών και Ομαδικών Αθλημάτων για το 2021, το οποίο βεβαίως είναι και έτος τέλεσης Παραολυμπιακών Αγώνων.

Στον Εθνικό Σχεδιασμό της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στην Κατηγόρια Στήριξης, εντάχθηκε ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Μαύρης Ελευθέριος, ο οποίος αποκτήθηκε στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, ως φέρελπις αθλητής στην ηλικιακή κατηγορία U23.

Ο Λευτέρης Μαυρής επιστρέφει στον Εθνικό Σχεδιασμό, αφού με την ολοκλήρωση των σπουδών του, μπορεί πλέον να αφοσιωθεί περισσότερο στο άθλημα που αγαπά με στόχο να επιστρέψει στην Εθνική Ομάδα, της οποίας διετέλεσε αρχηγός το 2015. Είναι ο δεύτερος αθλητής από το Βεροιώτικο σωματείο που εντάσσεται στον Εθνικό Σχεδιασμό της Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ, μετά τον Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη τις χρονιές 2017 και 2018.

Να θυμίσουμε ότι για τη χρονιά 2021, υπάρχει ήδη ακόμα ένας αθλητής του Βεροιώτικου σωματείου στον Εθνικό Σχεδιασμό, αλλά των Χειμερινών Αθλημάτων, ο Πετράκης Κωνσταντίνος. Οι αθλητές που εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό, ανάλογα την κατηγορία (Α, Β, Στήριξης), "απολαμβάνουν" κάποια προνόμια, όπως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, διευκόλυνση για τις προπονήσεις κ.α.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69