tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διεθνής πιστοποίηση στην Ορεινή Ποδηλασίας για την Σοφία Τρεμπελή-Καισαρίδη

 Διεθνής Πιστοποίηση σαν MountainBikeLeader(οδηγός βουνού ορεινής ποδηλασίας) πήρε η συμπολίτισσά μας  Σοφία Τρεμπελή – Καισαρίδη , μετά από ένα πολύ απαιτητικό  Courseπου πέρασε τόσο στο θεωρητικό κομμάτι  (χάρτες , ασφάλεια ,  κίνηση στο βουνό , σχεδιασμός διαδρομής , διαχείριση γκρούπ κ.λ.π) , όσο και στο πρακτικό της οδήγησης με πολύωρη εξέταση σε  απαιτητικά μονοπάτια , βραχώδη κομμάτια , τεχνικές δεξιότητες , και τεχνικές  κατάβασης.

 Η πιστοποίηση αυτή είναι αναγνωρισμένη σε όλο τον κόσμο και δίνεται  από την Αγγλία . Έτσι ο κάτοχος της μπορεί να δουλέψει σε μεγάλες ξενοδοχειακές και τουριστικές εταιρίες , σε outdoorsactivities , να έχει ομάδες με παιδιά και ενήλικους αναβάτες και γενικά να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του ορεινού ποδηλάτου και του βουνού.

 Η Σοφία  είναι γνωστή στην πόλη πάντα στο πλευρό του συζύγου της , προπονητή πολεμικών τεχνών αλλά και γνωστού ορειβάτη, συνοδού βουνού όπως και MountainBikeLeader,Γιώργου Καισαρίδη. Φυσικά σε όλο αυτό ακολουθούν και τα δύο τους παιδιά σε μία αθλητική οικογένεια που αγαπάει το βουνό , την φύση  και την κίνηση. Όλο αυτό λοιπόν το ζεύγος Καισαρίδη  το μοιράζεται με φίλους  αλλά και  ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν δραστηριότητες στο βουνό, με πολλές outdoorsactivitiesμέσω του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ και όχι μόνο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69