tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί την Κυριακή ο Φίλιππος - Τι έγινε στα ματς του Σαββάτου

Με το παιχνίδι του Φιλίππου κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Μακροχώρι (5μμ), θα ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλει. Ο Φίλιππος έχει δυο ήττες στα πρώτα του φετινά παιχνίδια και αντιμετωπίζει ένα μεγάλο αντίπαλο.

 
O προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Μετά τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την Κυριακή αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας ένα ακόμη φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι σαφώς πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρυσι και όπως έχει δείξει από τα μέχρι τώρα παιχνίδια, είναι σε καλή κατάσταση. Εμείς μείναμε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας για ένα σετ κόντρα στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως την Κυριακή θα παίξουμε ακόμη καλύτερα, θα είμαστε για περισσότερα σετ ανταγωνιστικοί και ο,τι ήθελε προκύψει. Η ομάδα θα είναι πλήρης και από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Γιώργος Τζιουμάκας είπε: «Την Κυριακή καλούμαστε να δώσουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς, απέναντι σε μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε στην έδρα μας και ευελπιστώ σε μία ακόμη καλύτερη εμφάνιση, σε σχέση με την τελευταία στου Ρέντη, καθώς η ομάδα μας μέρα με τη μέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα βελτιώνεται διαρκώς. Περιμένουμε στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» τον κόσμο μας να έλθει να μας στηρίξει, να είναι κοντά μας και υποσχόμαστε από την πλευρά μας, πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μια πολύ καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση».

Στα παιχνίδια που έγιναν είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός 0-3
ΠΑΟΚ – Μίλωνας 0-3
ΟΦΗ - Κηφισιά 3-2

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 9
  2. Παναθηναϊκός 6
  3. ΠΑΟΚ 6
  4. Φοίνικας ΟΝΕΧ 5
  5. Μίλων 4
  6. ΟΦΗ 2
  7. Κηφισιά 1
  8. Φίλιππος Βέροιας 0

Επόμενη αγωνιστική 20/11

Παναθηναϊκός - Φοίνικας
ΟΦΗ - Φίλιππος Βέροιας
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Μίλων

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69