tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτραπέζια Αντισφαίριση: Άνοιξαν οι εγγραφές για το αναπτυξιακό τουρνουά της Βέροιας

Δύο ακριβώς χρόνια μετά από την τελευταία διεξαγωγή του, το καθιερωμένο όπεν μικρών ηλικιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή του.

Ήταν Νοέμβριος του 2019 όταν το Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο φιλοξένησε το 7ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα και ακολούθησε η αναγκαστική παύση στην περίοδο 2020-2021 με το μεγάλο χρονικό διάστημα καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας covid-19.

Το 1ο τουρνουά της νέας σεζόν έγινε πριν από 10 μέρες στην Κοζάνη, εκτός από την ανανέωση της αγωνιστικής διάθεσης των παιδιών έφερε και αέρα αισιοδοξίας για χρονιά χωρίς απρόοπτα και τώρα έρχεται το 8ο όπεν στην πόλη της Ημαθίας να ενισχύσει κι άλλο το θετικό κλίμα.

Το ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βέροιας στη μνήμη του αθλητή Φώτη Τσιαλτζούδη διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον ΑΣΕΑ Βέροιας και τον ΟΕΑ Βέροιας στις 27 και 28 Νοεμβρίου, στο Φιλίππειο.

Την Δευτέρα άνοιξαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και η σχετική προθεσμία θα λήξει την Τετάρτη 17 του μήνα.

Όπως σε κάθε τουρνουά έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, εφήβων–νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων. Για κάθε αθλητή και αθλήτρια το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας και μετά από αυτή θ’ ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας το πρόγραμμα των αγώνων. Όπως σημειώνει η προκήρυξη «η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία της διαμονής των συμμετεχόντων στο ανοικτό πρωτάθλημα κατόπιν συνεννοήσεως με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε ό,τι αφορά τιμές και διαθεσιμότητα, θα ανακοινώσει πίνακα ξενοδοχείων».

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας, στη Μαρία Τσίπου (τηλέφωνο 2310237108).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69