tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με επιτυχία η εκδήλωση του ΕΟΣ Νάουσας "Γνωριμία με το Ορειβατικό Σκι"

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση του ΕΟΣ Νάουσας : "Γνωριμία με το Ορειβατικό Σκι" την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10.30 π. μ. έξω από το καταφύγιο του συλλόγου με υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Καισαρίδη. Ο κ. Καισαρίδης ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τις απαιτήσεις, τον εξοπλισμό, τις δεξιότητες και γνώσεις που πρέπει να έχει κάποιος όπως επίσης την σύνεση και τον σεβασμό που πρέπει να δείξει στο βουνό για την ασφάλεια του. 

Στην συνέχεια οδήγησε τους 12 συμμετέχοντες σε μία διαδρομή 10 χιλιομέτρων με ορειβατικά Σκι από το σημείο συνάντησης ως τα "Μεγαρεμιώτικα Καλύβια"  με πορεία Παράδεισο, Ε4, Καταφύγιο "Λίπα", μαντρί Καραΐσκου, Παρχάρ (Μεγαρεμιώτικα Καλύβια) και επιστροφή πίσω από την κορυφή Βουλγάρα (Κεραίες) με συνολική θετική υψομετρική διαφορά 700 μέτρα . 

Τα 12 άτομα από Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Έδεσσα, Αριδαία και Νάουσα έμειναν ενθουσιασμένα από τις όμορφες εικόνες του χιονισμένου Βερμίου, την ηλιόλουστη ημέρα αλλά και τις πληροφορίες του οδηγού διαδρομής. 

Ο κ. Καισαρίδης είναι έφορος Ορειβασίας του ΕΟΣ  Νάουσας, συνοδός Βουνού, αθλητής ορειβατικού Σκι και ανήκει στην επιτροπή προώθησης του ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ). Έχει άδεια εισόδου σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την Γ. Γ. Α σαν εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας για θέματα ενημέρωσης  χαρακτηρισμένος σαν  "Διακεκριμένος Αθλητής". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69