tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο ΕΟΣ Νάουσας στους Βαλκανικούς παίδων – κοραδίσων στη Βοσνία

Με πολλές εμπειρίες και πολλά μετάλλια  επέστρεψαν από το Πάλε της Βοσνίας οι παιδικές ομάδες των Δρ. Αντοχής του Ε.Ο.Σ Νάουσας. Οι αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν στους βαλκανικούς αγώνες παίδων κορασίδων το διάστημα 5 και 6 Μαρτίου 2022. Στην κατηγορία U14 η Γεωργία Τσιάρκα απέσπασε δύο αργυρά μετάλλια στο αγώνισμα των 3 χλμ. και των 5 χλμ αντίστοιχα. Στην κατηγορία U12 στα αγωνίσματα 3 και 2 χλμ αντίστοιχα, η Βάικου Δάφνη κέρδισε ένα αργυρό και ένα χάλκινο μέταλλιο.

Επίσης δύο χάλκινα μετάλλια κέρδισε ο Κολτσιάκης Διαμαντής, στην κατηγορία U12  στα αγωνίσματα 2 και 3 χλμ. Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμη η Τσιάρκα Μαρία Δήμητρα στην κατηγορία των γυναικών με μια 9η και 6η θέση στο αγώνισμα των 5χλμ  και η Τσιάτσιου Λυδία στην κατηγορία των U14 με μια 8η θέση στα 5χλμ και 7η θέση στα 3χλμ, και Βάικου Αικατερίνη στην κατηγορία των U14 με μια 5η θέση στα 5χλμ  και 6η θέση στα 3χλμ, και η Μπιλιούρη Νεφέλη στην κατηγορία των U12 να κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση και να είναι λίγο έξω από τα μετάλλια με δύο τέταρτες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες Τσιάρκα Γεωργία και Βάϊκου Αικατερίνη, συμμετείχαν στην αποστολή μετά από πρόσκληση της Εθνικής Ομάδας Παίδων στην κατηγορία U14, την οποία συνόδευε ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Αναστασιάδης Νικόλαος, ενώ την αποστολή του Ε.Ο.Σ Νάουσας συνόδευε ο προπονητής βορείων αγωνισμάτων του συλλόγου, κ. Τσιάτσιος Χρήστος.

PALE1

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69