tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση του Ορειβατικού Σκι στο 5ο Λυκείο Βέροιας

Ομιλία και παρουσίαση σχετικά με το ορειβατικό σκι και τις δραστηριότητες αναψυχής βουνού έκανε σε τάξεις του 5ου Λυκείου Βέροιας ο έφορος Ορειβασίας του ΕΟΣ Νάουσας κ. Γιώργος Καισαρίδης.

Ο κ. Καισαρίδης είναι μέλος της επιτροπής προώθησης του ορειβατικού Σκι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης και έχει άδεια εισόδου σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβαθμιας εκπαίδευσης από την Γ. Γ. Α. σαν διακεκριμενος αθλητης. Είναι ορειβάτης αλλά και συνοδός Βουνού.

Μίλησε στα παιδιά όχι μόνο για το Ορειβατικό Σκι αλλά και για τα βουνά, για τις δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν, για τις χαρές που δίνουν αλλά και για τους κινδύνους που υπάρχουν . Έδειξε διαφορά υλικά και εξήγησε τη χρήση τους ( φώκιες, ορειβατικά σκι, κραμπον, σοντες κ.λπ.)

Το κύριο μέλημα του όμως ήταν να τροφοδοτήσει τα παιδιά με ερεθίσματα και σκέψεις, μαθαίνοντάς τα για τρόπους εκτόνωσης αλλά και εκγύμνασης, μεταφέροντας τα παιδιά νοερά στα Βουνά και στις κορφές τους.

Σε αυτές που σου αφηγούνται ιστορίες για το παρελθόν. Που σου διδασκουν ταπεινωτητα όταν αγναντευεις τον κόσμο και βλέπεις πόσο μεγάλος είναι σε σχέση με σένα. Εκεί που ο χρόνος κυλάει με άλλους ρυθμούς και βρίσκεις την χαμένη ηρεμία που ψάχνεις. Σε αυτές που ενέπνευσαν ποιητές και ζωγράφους αλλά και αποτέλεσαν προπύργιο αντίστασης σε κρίσιμες καμπές της ιστορίας μας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69